Doctor Serban oferă sfaturile potrivite pentru albirea dinților

Dintii albi sunt fara nicio indoiala un semn al sanatatii si al tineretii. In ultima vreme, stomatologii inregistreaza o cerere anuala din ce in ce mai mare a albirii dintilor. Doctor Serban este medicul stomatolog care rezolva toate problemele de la nivelul cavitatii bucale.

Recunoscut pentru seriozitate, calitatea serviciilor si preturile accesibile, Doctor Serban este unul dintre cei mai renumiti medici stomatologi din Romania.

Produse de albire a dintilor din comert

In ziua de astazi exista foarte multe produse pentru albire dentara in comert, insa serviciile unui profesionist nu se compara cu nimic altceva. Un medic dentist va putea face o recomandare pentru albire dentara profesionala, in urma unei consultatii stomatologice de specialitate. In aceeasi masura, medicul stomatolog va poate sfatui in ceea ce priveste procedurile de estetica dentara si utilizarea corecta a materialelor de albire dentara. Astfel, fara o supraveghere si o expertiza medicala corespunzatoare, puteti provoca daune in momentul in care incercati sa tratati singuri problemele dentare.

Metodele profesionale de albire dentara

In cabinetul de estetica dentara, precum si in cabinetul Doctor Serban, exista doua tratamente de albire profesionala a danturii: albirea dentara cu lampa cu laser la cabinetul stomatologic si albirea dentara cu gutiere care se face acasa. Asadar, albirea dintilor este un proces care se poate realiza foarte repede, cu ajutorul lampii speciale din cabinetul doctorului stomatolog. Procedura de albire a dintilor nu dureaza mai mult de o ora si este nedureroasa realizandu-se prin intermediul laserului.

A doua metoda de albire a dintilor cu gutiere reprezinta albirea prin intermediul unui gel cu peroxid de hidrogen care se aplica seara pe dinti, timp de o saptamana. Aceasta metoda poate fi facuta acasa, insa la indicatiile si sfaturile medicului stomatolog.

Restrictiile tratamentului de albire dentara

Doctor Serban recomanda procesul de albire dentara pentru pacientii cu varsta minima de 14 ani. La aceasta varsta, pulpa dintelui este formata in intregime, fapt ce inseamna ca adolescentul va experimenta sensibilitatea dentara scazuta. Tratamentul de albire a dintilor nu are efect asupra dintilor de portelan, a plombelor sau a lucrarilor protetice.

Dinti albi si la maturitate

In ciuda faptului ca am tinde sa credem ca dintii albi sunt un semn al tineretii, acest lucru poate fi obtinut si de catre oamenii varsnici. Mai exact, trebuie sa intelegi de ce ai nevoie de o proteza dentara. Proteza dentara se instaleaza pe maxilar, in cazul persoanelor mature care au suferit extractii la nivelul gingiei. Astfel, aceste persoane pot apela la o proteza dentara pentru a avea dinti albi, indiferent de varsta.

Sfaturi inainte si dupa albirea dentara

Inainte de a se incepe tratamentul de albire dentara este foarte importanta examinarea stomatologica aprofundata si tratarea afectiunilor dentare. Se realizeaza un detartraj subgingival cu ultrasunete, un periaj si un tratament de igienizare dentara profesionala de catre un medic specialist, precum Doctor Serban.

Timp de 48 de ore dupa tratamentul de albire pacientul nu trebuie sa consume absolut niciun produs care poate pata dintii. Albirea dentara dureaza in jur de 2-4 ani, dupa care se repeta procesul.