DNA și SRI au vrut să-i fac un flagrant lui Liviu Dragnea, actualul Președinte al Camerei Deputaților. Site-ul luju.ro spune că SRI şi DNA ar fi vrut să îl prindă în flagrant pe Dragnea în 2013 printr-un poliţist DNA cu o nota secreta a SRI despre activitatea TEL DRUM Teleorman.

Însă, flagrantul a fost ratat, iar ofiterul DNA a fost inculpat. Omul a denuntat ca procurorul Marin Nicolae l-a amenintat sa declare fapte neadevarate despre Liviu Dragnea.

Informația reiese din nota strict secreta din 25.01.2013 a SRI, emisa de la cabinetul lui Florian Coldea, care informa DNA despre activitatile presupus infractionale ale unor functionari si patroni de firme, pe care le controleaza in mod direct SC 3T Construct SRL Piatra Neamt si SC TEL DRUM SA Alexandria, judetul Teleorman, in detrimentul intereselor financiare ale Uniunii Europene si ale beneficiarilor”. SRI si DNA suspectau ca in spatele SC TEL DRUM SA Teleorman s-ar fi aflat liderul PSD, Liviu Dragnea, mai spune sursa citată. Anchetatori planuiau un moment operativ care avea ca scop sa-l prinda pe Liviu Dragnea, in flagrant, in posesia documentului strict secret emis de SRI si astfel sa poata sa-l aresteze si trimita in judecata pentru detinere de documente secrete.

La aflarea veștii, Liviu Dragnea spune că nu este şocat, dar a ramas fără cuvinte.

”Nu am ce să confirm. Doar am văzut acest document. Nu mă mai şochează nimic. O să văd ce fac. Mai multe nu am ce să spun. Nu mai ştiu ce să mai spun. Atâtea informaii şi zvonuri am auzit. Oameni care au fost forţaţi să spună lucruri despre mine. Dacă sunt adevărate aceste lucruri, înseamnă că e foarte grav. Dacă aşa se lucrează, ne apropiem de un stat poliţienesc. Poate e vorba doar de câţiva procurori cu obiceiuri ilegale. Cazul Negulescu a fost gestionat greşit de parchet. Acolo sunt ilegalităţi foarte grave”, a declarat Dragnea în direct la România TV.

 flagrant dragneaflagrant dragnea 1flagrant dragnea 2flagrant dragnea 3flagrant dragnea 4flagrant dragnea 5