Dj Rynno feat. Sylvia  au lansat piesa  “You Look Indian” – VIDEO

Dj Rynno feat. Sylvia  au lansat piesa  “You Look Indian” – VIDEO
loading...

Asa cum ne-au obisnuit, Dj Rynno si Sylvia  si-au facut si de aceasta data bine temele pentru noul lor single, “You Look Indian”, o productie Sprint Music.

La zece ani de la înființarea proiectului muzical Dj Rynno si Sylvia, cei doi artiști lansează piesa “You Look Indian”.

“Mergem in continuare pe stilul de club, cu piesa “You Look Indian”, o melodie cu mai multe influente, lucru care-l caracterizeaza foarte mult pe Dj Rynno. Piesa este in limba engleza pentru ca sunt din ce in ce mai multe cerinte pentru noi pe pietele muzicale de afara. Iar aceasta piesa putem spune ca este una aniversara. Sarbatorim mai devreme 10 ani de proiect Dj Rynno si Sylvia. Dj Rynno se reorienteaza usor-usor spre ceea ce este el de fapt: un dj bun si doreste sa faca o muzica care il caracterizeaza, adica de club! El pregateste impreuna cu Dj Bonne si o piesa exclusiv pentru cluburile din Romania si nu numai, dorind astfel sa se extinda si asupra altor genuri si stiluri muzicale”, spune Sylvia.

Categorii: MUZICĂ
Cuvinte cheie DJ Rynno, Sylvia, You Look Indian

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro