Divorţ surprinzător la început de an 2018 în România. Dana Grecu şi-a anunţat divorţul de bărbatul cu care era căsătorită de aproape 20 de ani. Realizatoarea tv a anunţat că revine la numele de fată, Dana Chera. Bogdan Grecu are deja o nouă parteneră, despre care a mărturisit public că este „fata din vis”. Iubita lui se numeşte Ioana Toma.

După 20 de ani de căsnicie, Dana Grecu a divorţat de Bogdan Grecu ca urmare a infidelităţii acestuia.

Fostul soţ al prezentatoarei TV a fost etichetat ieri într-o poză de partenera sa, căreia i-a mărturisit public că o iubeşte, chiar dacă nu a folosit cele două cuvinte de care, cei mai mulţi dintre bărbaţi se feresc.

„Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!”, i-a scris Bogdan Grecu iubitei sale, la scurt timp după ce bruneta apetisantă a pus un selfie cu ei pe internet.

Din mesajul lăsat de partenera lui se înţelege că relaţia dintre fostul soţ al realizatoarei de la Antena 3 şi Ioana Toma durează de câţiva ani.

„Când visurile noastre devin realitate după atâţia ani! A meritat aşteptarea!”, e comentariul lăsat de Ioana Toma pe pagina ei de Facebook.

Povestea de dragoste dintre prezentatoarea de la Antena 3 şi Bogdan Grecu a început pe când ea era în clasa a XI-a şi a fost dragoste la prima vedere. În urma mariajului lor care a durat mai bine de două decenii s-au născut un băiat şi o fată. David are 11 ani şi îi seamănă tatălui său, plăcându-i sportul, şi Mihaela, de 7 ani, care preferă muzica şi care seamănă cu prezentatoarea TV.

Realizatoarea TV a făcut public faptul că a divorţat în direct, la Antena 3, într-o discuţie cu Mihai Gâdea.

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă că ce am făcut nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere şi cu mare dragoste şi ştii foarte bine că lucrurile pe care le fac le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera”, i-a transmis vedeta TV lui Mihai Gâdea.

„Aveam impresia că vă cheamă altfel”, i-a spus Mihai Gâdea. 

„Da, foarte mulţi ani. Aproape 20. Eu aşa mă prezint pentru că aşa mă cheamă. Este un nou început. Sunt aceeaşi, sunt eu, sunt la fel. Nu-i nimic schimbat, în afară că am o mai mare experienţă de viaţă, lecţii de viaţă, cred eu, bine învăţate şi ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”, a replicat realizatoarea TV. „Ai lăsat în urmă în 2017 lucruri dragi, importante, grele. În 2018 începi un drum nou”, a mai spus Gâdea. „E adevărat. E un moment emoţionant, n-am spus asta niciodată. (…) Îţi place numele meu? Îl preţuiesc foarte mult, aşa cum respect foarte mult numele pe care l-am purtat”, a conchis Dana Chera.

bogdan grecu - iubita