Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a anunțat datele de lansare în 42 țări și 11 teritorii pentru această vară. Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie. Prețul abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei în România.

Oferind conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star, Disney+ găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite povești din întreaga lume.

Abonații vor avea acces la seriile aclamate de critici
„Cartea lui Boba Fett” și „The Mandalorian”, de la producătorul executiv și scenaristul Jon Favreau. În plus, abonații vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie și de amintiri dintr-o altă viață, și „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu și Awkwafina.

Abonații se vor putea bucura, de asemenea, de filmul „Luca” de la Studiourile Disney și Pixar, nominalizat la Oscar, de „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film căștigător al unui Premiu Oscar și care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal și de „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

Din categoria divertisment general, abonații vor putea viziona, de asemenea, filmul câștigător la Premiile Oscar, „Eliberați-l pe Guy”, o comedie plină de acțiune cu Ryan Reynolds în rolul principal, precum și serialele „Familia Simpson” și „Anatomia lui Grey”. De la National Geographic, abonații se pot bucura de seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” în al cărei prim sezon, Jeff poartă publicul într-o călătorie amuzantă, plină de înțelepciune și dinamism. În fiecare episod al acestei serii de 12 episoade, el merge pe firul unor lucruri aparent familiare pentru a dezvălui conexiuni uimitoare și informații stiințifice și istorice fascinante.

Utilizatorii vor avea acces la vizionare de înaltă calitate și vor putea beneficia de până la patru fluxuri simultane, descărcări nelimitate pe zece dispozitive, IMAX Enhanced pentru titlurile selectate. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii, care au o interfață ușor de navigat și permit accesarea de conținut adecvat vârstei.