După câteva luni de așteptare, primul episod Soy Luna va fi difuzat în premieră pe 16 mai la 18:00 la Disney Channel, aducând publicului un nou serial pentru adolescenți produsă în America Latină, în colaborare cu Disney Channel Europa, Orientul Mijlociu & Africa.

“Suntem extrem de entuziasmați că putem anunța în sfârșit difuzarea mult așteptatului serial pentru adolescenți în 2016. Suntem foarte mândri de atractivitatea și calitatea a programului, precum și de impactul mare pe care estimăm că îl va avea asupra publicului,” a declarat Cecilia Mendonça, Vice Președinte și General Manager al Disney Channels Latin America, The Walt Disney Company Latin America.

„Soy Luna este o idee originală 100% pe care noi am conceput-o și care se adresează unui public larg, internațional. Publicul se bucură deja de Soy Luna prin intermediul altor platforme de socializare, albume și în mediul comercial.”

Soy Luna are ca protagoniști o echipă de distribuție internațională în frunte cu actrița mexicană Karol Sevilla în rolul Lunei și acompaniată de actorul mexican Michael Ronda, actorii din Argentina Valentina Zenere, Agustín Bernasconi, Lionel Ferro, Carolina Kopelioff, Katja Martínez, Gastón Vietto (Peter Punk, Disney XD (doar LATAM)), Chiara Parravicini și Malena Ratner, precum și actrița spaniolă Ana Jara, actorul chilian Jorge López și renumitul artist Ruggero Pasquarelli (Violetta, Disney Channel) din Italia.

În completarea echipei vin actorii din Argentina Luz Cipriota, Lucila Gandolfo, Rodrigo Pedreira (Violetta, Disney Channel), Germán Tripel (Violetta, Disney Channel), Diego Sassi Alcalá (Violetta, Disney Channel), Ezequiel Rodríguez (Violetta, Disney Channel), Carolina Ibarra (Zapping Zone, Disney Channel (doar LATAM )), Antonella Querzoli și Paula Kohan, și cei doi actori din Mexic, David Murí (La florería de Sofia, Disney Junior Mexico) și Ana Carolina Valsagna.

Soy Luna are premiera pe 16 mai și va fi difuzat în fiecare zi de luni până vineri de la ora 18:00 la Disney Channel.

Prezentare Soy Luna:

Luna este foarte fericită atunci când este pe role. Ea locuiește împreună cu familia ei în Cancun, Mexic,. Acolo merge la școală, are grupul ei de prieteni și adoră să meargă pe patine cu rotile. Însă viața ei se schimbă când părinților ei li se oferă un loc de muncă în Buenos Aires, Argentina, unde trebuie să se mute întreaga familie. Astfel, Luna trebuie să facă față unui oraș mare, unor noi prieteni, într-o școală dintr-o zonă selectă a orașului, într-un mediu care nu îi va fi prietenos. Luna se refugiază în pasiunea ei pentru patine cu rotile și descoperă astfel un nou univers pe role, Jam & Roller, datorită căruia va reuși să se simtă ca acasă în noul oraș. Cu determinare, entuziasm și noua ei dragoste pentru mersul pe patine cu rotile, va descoperi astfel dansul pe role datorită căruia va cunoaște prieteni noi, va întâlni prima ei iubire și va descoperi cine este cu adevărat.

Având o distribuție internațională, multă muzică, romantism, umor și patine cu rotile, Soy Luna este o productie originala Disney Channel America Latină în colaborare cu Disney Channel Europa, Orientul Mijlociu și Africa.