”Aventură cu 4 stele”, reality-show-ul de la Antena 1 care le pune pe vedete în fața celor mai neobișnuite și neașteptate provocări, îl are ca protagonist, în ediția de luni și marți, 21-22 august, pe Nea Mărin. Alături de el sunt alte mari nume din showbizul autohton: Carmen Tănase, Cristina Țopescu și Adriana Trandafir.

Nea Mărin, care a fost numit pe bună dreptate ”spaima vedetelor” după ce în nenumărate rânduri le-a supus pe acestea la muncă asiduă, a devenit în cadrul vacanței atipice din Grecia și ”spaima cameramanilor”. La filmările emisiunii ”Aventură cu 4 stele”, operatorul desemnat să-l filmeze pe Nea Mărin a avut parte de adevărate surprize.

”Săracul, operatorul lui Nea Mărin a avut de furcă. Noi glumeam pe seama lui și îl întrebam cu ce a greșit de a fost pus operatorul lui. Omul ăsta este pe baterii tot timpul, de zici că nu-i adevărat. L-a alergat pe cameraman în ultimul hal”, a povestit Carmen Tănase.

Și Nea Mărin, la rândul lui, a recunoscut că s-a pregătit temeinic pentru reality-show și a fost din cale afară de competitiv în tot timpul filmărilor. Cu energia lui debordantă, Nea Mărin l-a epuizat pe operator, așa că, într-un final, acesta a avut nevoie de o pauză și a fost înlocuit de un alt coleg.

”Eu chiar m-am pregătit pentru ”Aventură cu 4 stele”, m-am gândit că mă vor pune la cele mai mari provocări. Îmi imaginam că mă vor pune să mă cațăr prin copaci, să mă urce pe munți. Sunt obișnuit să fiu tot timpul în competiție. Până la urmă eu i-am alergat pe cameramani, am schimbat doi, nu țineau pasul cu mine”, a mărturist el.

La ce provocări au fost supuși Nea Mărin, Carmen Tănase, Cristina Țopescu și Adriana Trandafir, dar și prin ce peripeții au trecut, telespectatorii pot afla luni și marți, pe 21 și 22 august, de la 20:30, numai la Antena 1.