Fanii români ai fotbalului spaniol din Primera Division au motive de bucurie. Digi Sport va transmite celebra competiție fotbalistică, cea mai bună din Europa, în direct și în exclusivitate pentru încă trei sezoane.

Drepturile de transmisie pentru Primera Division au fost achiziţionate pentru următorii 3 ani. “Pentru noi campionatul Spaniei este unul de tradiţie, îl difuzăm încă de la debutul Digi Sport, din 2009. Este vorba de o continuitate, ne dorim să le oferim telespectatorilor cele mai bune competiţii şi La Liga face, cu siguranţă, parte dintre ele. În următorii 3 ani campionatul Spaniei, cel mai puternic al Europei, se va vedea pe canalele HD Digi Sport”, spune George Dobre, redactor şef Digi Sport.

În aşteptarea celui mai important meci din Primera Division, El Clasico dintre Real Madrid si FC Barcelona, care va avea loc pe 8 noiembrie, Digi Sport oferă spaţii ample în emisiunile şi programele Digi Sport 1, 2 şi 3 pentru a transmite şi analiza meciurile din campionatul Spaniei. Cristiano Ronaldo, Messi, Neymar, Sergio Ramos, Andres Iniesta, Fernando Torres sau Dani Alves vor fi doar o parte din vedetele noului sezon în La Liga pe care clienţii RCS & RDS le vor putea urmări în această toamnă.

Digi Sport oferă, prin intermediul celor 3 canale HD, cel mai complet şi complex conţinut din domeniul sportiv pe micul ecran în România. Pe canalele de sport din portofoliul RCS & RDS pot fi urmărite zeci de competiţii sportive, în EXCLUSIVITATE. Pe lângă toate meciurile din Preliminariile EURO 2016 şi Cupei Mondiale 2018, Digi Sport va transmite, în următorii trei ani, campionatul de fotbal al Italiei, Serie A, pe cel al Franţei, Ligue 1, şi TOATE partidele din Liga 1 si din Cupa Ligii. Campionatele de fotbal ale Braziliei, Argentinei, Scotiei si Belgiei, competiţii naţionale şi cupele europene de handbal, bachet şi volei, precum şi turneele de tenis ATP 1000 si WTA sunt şi ele, LIVE, pe canalele RCS & RDS.          Din portofoliul Digi Sport nu lipsesc sporturile cu motor, întreg sezonul Moto GP, DTM şi Indy Car fiind disponibil EXCLUSIV pe Digi Sport. „La noi telespectatorul poate urmări toate competiţiile care îl interesează, de la marile campionate de fotbal ale Europei până la tenis, atletism, gimnastică sau sporturi cu motor. Acesta a fost de la început scopul Digi Sport, de a oferi celui de acasă varietate şi posibilitatea de a urmări sportul favorit pe unul dintre cele 3 canale HD. Noutatea absolută a toamnei va fi că vom transmite, EXCLUSIV în România, Cupa Mondială la Rugby, competiţie la care participă şi naţionala României”, spune redactorul şef Digi Sport, George Dobre.

În următorii 3 ani Digi Sport va transmite cele mai importante meciuri din Primera Division. Toate partidele, dar şi multe alte informaţii de ultimă oră despre echipe şi programul complet al campionatului pot fi accesate pe www.digisport.ro. Fazele VIDEO în timp REAL pot fi accesate şi pe mobil, pe m.digisport.ro