Diana Șoșoacă, umilită în direct la Antena 3 de către Mihai Gâdea. Senatoarea a plecat din emisiune – VIDEO

Scandal în direct la Antena 3, luni seară, în prime time, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Mihai Gâdea, deranjat că senatoarea Diana Şoşoacă a devenit din invitat, moderator şi lua invitaţii la întrebări, monopolizând discuţia din platoul emisiunii şi chiar vorbind peste ceilalţi invitaţi, a acuzat-o pe aceasta că este lipsită de politeţe şi  ameninţat-o că îi taie microfonul. Senatoarea a luat foc şi a acuzat Antena 3 că a ”abuzat-o psiho-emoțional”.

Diana Șoșoacă a fost umilită în direct la Antena 3 de către realizatorul Mihai Gâdea care nu a mai tolerat derapajele senatoarei. Discuţia aprinsă a pornit de la opiniile pro şi contra vaccinare anti-covid şi gripa sezonieră.

Gâdea a fost scos din sărite de Şoşoacă și a pus-o la punct. Moderatorul a acuzat-o de faptul că dă dovadă de ”lipsă de politețe” atunci când vorbește peste cineva. La rândul ei, avocata i-a replicat că Antena 3 că de-a lungul anului 2020 a ”abuzat-o psiho-emoțional”.

Iată dialogul dintre Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă din cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3:

Mihai Gâdea: Doamna, avocat, doamna senator, cu toată dragostea, întrebările la emisiunea asta le pun eu. Ce mai faceți?

Diana Șoșoacă: Foarte bine, mulțumesc, mă interesa să pun niște întrebări. Eu nu știu unde-i gripa……Pe mine chiar mă interesează.

Mihai Gâdea: Eu apreciez prezențele dumneavoastră de fiecare dată. Eu invit pe toată lumea. Ascultați puțin…Nu vă dau lecții publice, dar mă puneți în situația asta. La o doamnă e ușor neplăcut, eu nu vă dau lecții publice, dar când vorbiți peste cineva e o chestie lipsită de politețe și de ștaif.

Diana Șoșoacă: Domnule Gâdea, cea mai mare lipsă de politețe o aveți dumneavoastră. Dacă m-ați invitat eu doresc să aflu răspunsurile la niște întrebări. Aș dori să știu și eu unde este gripa.

Mihai Gâdea: Ia să vedem. În momentul în care sunteți într-un dialog public trebuie să-l respectați. Dacă nu, să știți că eu vă opresc microfonul.

Diana Șoșoacă: Eu am respectat dialogul, dar dumneavoastră trebuie să ne respectați pe noi. Nicio problemă. Este Antena 3, unde oricum se oprește microfonul. Unde de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoțional.

Mihai Gâdea: Psihologic vorbind, da?

Diana Șoșoacă: Da, psihologic vorbind.

După acest dialog, întrerupt de pauza publicitară, în momentul în care Mihai Gâdea a revenit cu partea a doua a emisiunii a anunţat că senatoarea a părăsit platoul tv.

”Doamna Șoșoacă a plecat din emisiune, dar nu e nicio problemă, vin specialiști mari în studio”, a spus Mihai Gâdea.