Diana Şoşoacă boicotează Antena 3 după ce a fost umilită în direct de Mihai Gâdea – VIDEO

Senatoarea Diana Şoşoacă se revoltă după scandalul de luni seară de la Antena 3. Deranjată de atitudinea moderatorului Mihai Gâdea, senatoarea a plecat din emisiunea Sinteza Zilei iar aucm anunţă că va boicota postul de televiziune Antena 3.

Miercuri, Diana Şoşoacă a distripuit pe facebook apelul ortodoxinfo.ro de boicot la adresa Antena 3.

Cel mai mare post TV de fake-news din lume, CNN, are un partener de nadejde in Romania, canalul Antena 3. Pe vremea cand nu era atat de mituita, la Antena 3 se mai spuneau si adevaruri cu privire la vaccinuri. De cand cu pandemia, trustul Antenelor primeste cea mai mare suma de la guvern pentru propaganda Covid si a vaccinurilor aferente,” scrie, acum, ortodoxinfo.ro.

După care a postat un comentariu prin care acuză Antena 3 de cenzură.

„Multumesc pentru adevar! Eu am plecat fara sa ii anunt! Libertatea de exprimare este garantata! Sa ma ameninti ca imi tai microfonul doar pentru ca postul nu iti permite sa spui si partea de adevar care nu iti convine, este o incalcare flagranta a dispozitiilor constitutionale! A opri adevarul, dictatorial, nu are legatura cu democratia!”, a scris Diana Şoşoacă pe contul personal de facebook.

Luni seară, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Mihai Gâdea, deranjat că senatoarea Diana Şoşoacă a devenit din invitat, moderator şi lua invitaţii la întrebări, monopolizând discuţia din platoul emisiunii şi chiar vorbind peste ceilalţi invitaţi, a acuzat-o pe aceasta că este lipsită de politeţe şi  ameninţat-o că îi taie microfonul. Senatoarea a luat foc şi a acuzat Antena 3 că a ”abuzat-o psiho-emoțional”.

Diana Șoșoacă a fost umilită în direct la Antena 3 de către realizatorul Mihai Gâdea care nu a mai tolerat derapajele senatoarei. Discuţia aprinsă a pornit de la opiniile pro şi contra vaccinare anti-covid şi gripa sezonieră.

Gâdea a fost scos din sărite de Şoşoacă și a pus-o la punct. Moderatorul a acuzat-o de faptul că dă dovadă de ”lipsă de politețe” atunci când vorbește peste cineva. La rândul ei, avocata i-a replicat că Antena 3 că de-a lungul anului 2020 a ”abuzat-o psiho-emoțional”.

Iată dialogul dintre Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă din cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3:

Mihai Gâdea: Doamna, avocat, doamna senator, cu toată dragostea, întrebările la emisiunea asta le pun eu. Ce mai faceți?

Diana Șoșoacă: Foarte bine, mulțumesc, mă interesa să pun niște întrebări. Eu nu știu unde-i gripa……Pe mine chiar mă interesează.

Mihai Gâdea: Eu apreciez prezențele dumneavoastră de fiecare dată. Eu invit pe toată lumea. Ascultați puțin…Nu vă dau lecții publice, dar mă puneți în situația asta. La o doamnă e ușor neplăcut, eu nu vă dau lecții publice, dar când vorbiți peste cineva e o chestie lipsită de politețe și de ștaif.

Diana Șoșoacă: Domnule Gâdea, cea mai mare lipsă de politețe o aveți dumneavoastră. Dacă m-ați invitat eu doresc să aflu răspunsurile la niște întrebări. Aș dori să știu și eu unde este gripa.

Mihai Gâdea: Ia să vedem. În momentul în care sunteți într-un dialog public trebuie să-l respectați. Dacă nu, să știți că eu vă opresc microfonul.

Diana Șoșoacă: Eu am respectat dialogul, dar dumneavoastră trebuie să ne respectați pe noi. Nicio problemă. Este Antena 3, unde oricum se oprește microfonul. Unde de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoțional.

Mihai Gâdea: Psihologic vorbind, da?

Diana Șoșoacă: Da, psihologic vorbind.

După acest dialog, întrerupt de pauza publicitară, în momentul în care Mihai Gâdea a revenit cu partea a doua a emisiunii a anunţat că senatoarea a părăsit platoul tv.

”Doamna Șoșoacă a plecat din emisiune, dar nu e nicio problemă, vin specialiști mari în studio”, a spus Mihai Gâdea.