Nea Mărin organizează alături de Diana Munteanu, Rona Hartner, CRBL şi Speak nunta unor tineri cu deficienţe fizice.

Cea de-a doua nuntă organizată de Nea Marin la “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de va iubiţi!”, emisiune difuzată în fiecare luni şi marţi de la ora 20:30 la Antena 1 are o poveste cu totul şi cu totul aparte.

Nea Mărin, Diana Munteanu, Speak, Rona Hartner şi CRBL vor organiza nuntă unor tineri cu deficienţe fizice. Elena şi Cosmin s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, la Piteşti, cu prilejul unei adunări generale a asociaţiei din care amândoi fac parte ASCHSR (Asociaţia de Sprijin a Copiilor Handicapaţi Fizic România).

Ea suferă de parapareză spastică şi miopie, iar el are o tumoră benignă pe creier. De atunci şi până azi sunt nedespărţiţi, dar din cauza lipsurilor materiale nu au avut ocazia să îşi oficializeze relaţia. Nea Marin va face însă tot posibilul că visul lor să devină realitate!

Sub atenta supraveghere a lui Nea Marin, timp de o săptămâna, cele 4 vedete au fost nevoite să facă toate demersurile necesare unui asemenea eveniment, ba mai mult, să strângă şi bani pentru că totul să iasă perfect. Au făcut curăţenie la Grădina Zoologică, au spălat maşini, au devenit croitori, strungari şi bijutieri, sau au dat o mâna de ajutor în bucătărie.

Niciun efort nu a fost prea mare! Fiecare dintre cei patru a ascultat cu lacrimi în ochi povestea tinerilor din Piteşti şi a făcut tot posibilul că povestea lor de dragoste să se împlinească.

Nea Marin a avut grijă să aducă şi întăriri, aşa că Chef Florin Dumitrescu este cel care semnează meniul pentru o nuntă ce va fi desprinsă din basme.

“Când le-am ascultat povestea, am rămas stană de piatră. Sunt doi oameni minunaţi şi te întrebi cum aşa ceva li s-a putut întâmpla lor. Organizarea acestei nunţi este pentru mine cel mai frumos lucru pe care l-am făcut pentru o persoană şi sunt foarte, foarte fericită că am putut fi alături de ei”, a declarat Diana Munteanu.

Chef Florin Dumitrescu – tartor în bucătărie pentru Speak, Diana Munteanu şi CRBL

Pentru că evenimentul să iasă perfect, Nea Marin l-a chemat în ajutor pe Chef Florin Dumitrescu, cel care va semna meniul acestei nunţi.

Printre delicatesele preparate, Chef Dumitrescu va da o nouă interpretare clasicelor sarmale, care de această dată vor fi făcute dintr-un amestec de cărnuri, bine condimentate şi însoţite de mămăligă fiartă în lapte.

Pentru că în bucătărie este nevoie de ajutoare, CRBL este trimis să împacheteze nu mai puţin de 100 de sarmale, Speak va tăia rondele toată sfeclă roşie folosită la gătit, iar Dianei Munteanu şi Ronei le va reveni sarcina de a curată peste.

Cum s-au desfăşurat evenimentele, ce obstacole au întâmpinat vedetele, dar şi cum va arată nuntă celor doi tineri, telespectatorii vor putea urmări luni şi marţi de la ora 20:30, la Antena 1.