Diana Munteanu, prezentatoarea noii emisiuni de la Antena 1, ”Prietenii de la 11” care va începe luni, 6 martie, de la ora 11:00 este și profesoară de actorie în timpul liber.  Diana, care a absolvit cursurile Facultății de Actorie la UNATC, este foarte încântată să lucreze cu cei mici, ea predând la o grădiniță din București.

Noua experiență a început anul trecut în luna octombrie, la invitația unei prietene, care ”mi-a spus de dorința celor de la Gradinița Luca. Am luat legătura cu ei, am discutat și am pornit la drum!”, acesta fiind începutul unei perioade foarte frumoase și pline de satisfacții.

Copiii au vârste cuprinse între cinci și șase ani, dar există și o grupă de after school unde sunt un pic mai mari. Săptămânal, ea lucrează cu fiecare grupă în parte exerciții diferite care ”îi ajută să își depășească emoțiile, să își învingă teama de a rosti tare, de a face gesturi mari. Scăpăm de timiditate, dar exersăm de asemenea foarte mult atenția și memoria, învățăm să ne respectăm și mai ales să lucrăm în echipă!”, povestește Diana, încântată.

Cel mai mult, ea se bucură de prezența și energia copiilor, povestind că a fost și foarte emoționată la serbări, unde a văzut rezultatele și progresele celor mici. ”Am fost atât de mândră de toți și de fiecare în parte! Nu vă puteți imagina”, adaugă vedeta, pe care telespectatorii Antena 1 o vor vedea alături de Florin Ristei începând de luni, 6 martie, de la ora 11:00 la ”Prietenii de la 11”, noua producție a primăverii la Antena 1.

Emisiunea de tip magazin este live, cu materiale și mulți invitați în platou, care vor povesti cu cele două gazde despre cele mai interesante trenduri din toate domeniile