Finala „Splash! Vedete la apă” putea avea un final tragic pentru Diana Munteanu. Vedeta Antena 1 a fost la un pas de a se îneca în bazinul de la Bacău.

Diana Munteanu a trăit clipe de coşmar în marea finală „Splash! Vedete la apă”, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00.

La încheierea sezonului, conform obiceiului, cînd toţi cei prezenţi – concurenţi, juraţi, prezentatori – plonjjează în bazin, pentru o baie generală, Pepe a luat-o în braţe pe Diana şi s-a aruncat în apă, fără să aibă habar că a sa colegă de prezentare nu ştie să înoate.

Norocul Dianei s-a numit Bogdan „Bobo” Ioniţă, unul dintre antrenorii concurenţilor care, văzînd că nu mai iese la suprafaţă, a sărit să o ridice de la fundul bazinului.

Eu eram convins că ştie să înoate, am mai văzut-o la Bacău bălăcindu-se în piscină. Doar că atunci cînd ne-am aruncat în apă, în finală Splash, ea a intrat în panică şi s-a dus la fund. M-am îndreptat spre ea, să o salvez, şi m-a tras la fund de vreo trei ori. Văzînd ce se întîmplă, a sărit după ea şi Bobo”, povesteşte Pepe.

Diana Munteanu a fost atât de speriată de incident încât nici nu a realizat tot ceea ce s-a întâmplat.

M-am speriat foarte tare! De aceea nu-mi amintesc decît momentul în care l-am văzut pe Bobo sărind după mine. Parcă l-aş fi văzut pe Iisus. Bine că totul s-a terminat cu bine”, a spus Diana Munteanu.