Diana Munteanu a renunțat la tocuri pentru Liviu Vârciu

Diana Munteanu a renunțat la tocuri pentru Liviu Vârciu
loading...

E tot timpul ținta glumelor juraților, care au mereu ceva de comentat pe seama înălțimii lui, dar duminica aceasta Liviu Vârciu are parte de o surpriză la „Bravo, România!”.

Colega sa de prezentare, Diana Munteanu, va renunța la tocuri tocmai pentru a nu-l mai întrece în înălțime, motiv continuu de glume între băieți.

Așa se face că Diana va apărea duminica aceasta într-o superbă rochie albă, accesorizată cu o pereche de… pantofi sport.

Dacă vor mai exista comentarii pe această temă din partea juraților, telespectatorii Antena 1 vor afla duminică la „Bravo, România.

Liviu a apreciat foarte mult că am intrat cu adidași pe scenă. A spus că așa colegă, mai rar! A fost gluma noastră ca să nu mai auzim că el nu e înalt, dar vă mărturisesc sincer că m-am simțit foarte, foarte bine. Am „zburdat” ca o căprioară dintr-o parte a platoului în cealaltă și parcă fără tocuri am avut și mai multă energie”, spune Diana amuzată când își amintește.

Categorii: LIFE

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro