Diana Dumitrescu este o mare iubitoare de animale și vorbește pe larg despre această pasiune a ei cu Andra Trandaș, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

”Am avut trei câini înainte de Aki, dar numai fetițe, el e primul băiat și poate de-asta mă și descurc atât de greu cu el. Una dintre cățelușe a rămas la fostul soț. Apoi am mai avut una cât eram singură și nu aveam deloc timp de ea, plecam mai multe zile de acasă și am decis să o dau spre adopție, ca să n-o chinui. După ce am fost convinsă că relația mea cu Alin e în regulă, am decis să ne luăm împreună un câine. Am avut mari discuții atunci pe tema rasei pe care să o alegem, însă când l-am văzut pe Aki ne-am topit amândoi”, povestește Diana Dumitrescu în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

Despre cum s-a înțeles cu soțul ei în privința rasei cățelului pe care urma să-l adopte, dar și despre ce provocări întâmpină cu îngrijirea lui Aki, Diana Dumitrescu povestește sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

diana si alin