Dana Grecu şi Bogdan Grecu au divorţat de mai bine de două luni, după 20 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, un băiat şi o fată. Divorţul s-a ralizat pe cale amiabilă la notar.

Dana Grecu şi soţul ei au divorţat la notar pe 18 octombrie 2017. Însă vedeta tv nu a suferit prea mult după fostul spţ, întrucât la o lună de la divorţ, s-a recăsătorit.

Realizatoarea tv s-a recăsătorit cu un medic stomatolog din Piteşti la doar o lună de la divorţ. Fostul soţ pare să fi făcut pasul greşit. Acesta avea de mai mult timp o relaţie cu o femeie, Ioana Toma.

Însă mulţi dintre prietenii fostului cuplu nu Bogdan Grecu este vinovat de destrămarea familiei, ci chiar realizatoarea TV, care se pare că avea totul pegătit: mai întâi a trecut pe la notar ca să se despartă de tatăl copiilor săi şi apoi să se căsătorească. Ea îi are din primul mariaj pe David, de 14 ani şi Mihaela, 11 ani.

Pe 2 ianuarie, prezentă în platoul emisiunii Sinteza Zilei, aceasta a spus că numele ei este Dana Chera, nu Dana Iosifescu, aşa cum era numele de familie înainte să se mărite cu Bogdan Grecu.

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r.: dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere şi cu mare dragoste şi ştii foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a mărturisit Dana Grecu la Antena 3.