Dezvăluirea bombă care aruncă în aer scandalul de dopaj al lui Halep!

O dezvăluire de ultimă oră aruncă în aer întrec procesul de dopaj în care este implicată Simona Halep. Un expert a dezvăluit pentru ProSport, că firmele producătoare de suplimente nutritive pentru sportivi, contaminează intenționat aceste produse cu substanțe interzise.

„Fabricanții procesează intenționat substanțe interzise în suplimentele nutritive! Contaminările suplimentelor nu sunt întâmplătoare! Fabricantul de suplimente nutritive apelează la tertipul de a introduce substanțe care îmbunătățesc performanța sportivă pentru ca produsele lui să fie cumpărate!”, a dezvăluit pentru ProSport, singurul expert român acreditat de circuitul feminin WTA să efectueze teste doping.

Urmare a acestei dezvăluiri, procrsul lui Halep poate lua o turnură neașteptat de favorabilă sportivei din România.

Acum, avocații români și străini angajați de Simona Halep, precum și agenția delegată să identifice posibila contaminare a produselor ingerate de Simona Halep la US Open au o nouă cale de atac pentru a justifica prezența cantității infime de „Roxadustat” în corpul româncei.

Halep a utilizat trei produse de bază ale liderului mondial în nutriție sportivă Science in Sport (SiS): Energy, Rapid Recovery, plus un amestec unic de concentrat proteic din zer, cea mai mare inovație realizată în domeniu prin tehnologia de ultra-filtrare pentru proteine și aminoacizi cu catenă ramificată-BCAA.

„Pulberile energetice, gelurile izotonice, batoanele energizante, tabletele de hidratare nu au etichetate toate ingredientele, unele dintre ele fiind interzise. Cu intenție sau fără intenție, sunt introduse în acele suplimente nutritive”, explică expertul român.

Substanțele depistate și care conțineau Roxadustat au fost comandate de pe site-uri din China!

Roxadustat se administrează sub formă de pastilă, spre deosebire de alte substanțe, care sunt injectabile.

Roxadustat a fost adăugat pe lista interzisă a Agenției Mondiale Anti-Doping înainte ca medicamentul să fie aprobat în China pentru uz medical la 17 decembrie 2017.

Vino şi tu alături de Noua Românie dacă doreşti să devii noul lider al ţării. Să participi în alegeri şi să poţi să ai atribuţii legale pentru a produce schimbare în ţară.

Înscrie-te în PNR accesând acest link: https://partidulnouaromanie.ro/social/signup