USR este partidul Serviciului Român de Informații. Mai exact este creația diabolică a lui Florin Coldea, ex-adjunctul SRI care petrecea vacanțele cu Sebastian Ghiță. Dezvăluirea este făcută de jurnalistul Dan Andronic.

Securiștii din SRI și-au făcut partid și l-au botezat ”USR”, adică Uniunea care cică Salvează România.

Dan Andronic dinamitează scena politică. Jurnalistul spune că a auzit „bârfa” conform căreia un partid aflat în Parlamentul României ar fi fost creat de către Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI. Dan Andronic dezvăluie că Uniunea Salvați România (USR)„ este creația diabolică a lui Coldea”

„Vineri public un nou episod din serialul Noi suntem Statul. Voi continua povestea lui Sebastian Ghiță din guvernarea Ponta. M-ar interesa să știu ce întrebări aveți voi, căci de răspunsuri mă ocup eu. P.S. Am stat de vorbă mai mulți cetățeni bine informați. Am primit confirmarea că Florian Coldea are un rol de consultant pe lângă persoane importante. Am mai aflat bârfa că USR este creația „diabolică” a lui Coldea.  Așa îmi explic nu numai sponsorizările eternul furnizor de mașini către SRI, dar nu numai, ci și atitudinea unor parlamentari față de Comisia parlamentară.  Oricum, trebuie să recunosc că nu e o idee proastă, însă sunt curios cum au primit colegii lui „academicieni” faptul că prim-adjunctul avut o inițiativă prin care favorizat PSD și îngropa ușor PNL. Oricum a fost foarte bună, mai că mă face invidios. Am chiar o sugestie pentru Florin: poate face o firmă cu Mihaela Nicola 🙂”, scrie Andronic, pe rețeaua de socializare facebook.

Așa se explică ascensiunea rapidă a USR în doar câteva luni, și fondurile uriașe pentru campania electorală de la parlamentare. Așadar USR nu salvează pe nimeni, e o nouă ”creație” a serviciilor secrete românești cu scopul de a face jocurile politice în România.