Dezvăluire de senzație făcută în această dimineață de designerul Florin Burescu, în emisiunea „Frătzi află tot”, difuzată în fiecare vineri dimineață, la Metropola TV.

Invitat de prezentatoarea Andreea Frățilă să comenteze unul dintre story-urile postate de celebrul vlogger, designerul Florin Burescu și-a amintit de o discuție pe care a avut-o cu prietenul Robert Stoica și de mărturisirea de senzație pe care i-a făcut-o acesta. „Hai că tot mi-am amintit acum, dar Cristina Ich are un fan înrăit în cercul meu de prieteni. O spun în premieră acum: iubitul Mariei Constantin, Robert Stoica, este îndrăgostit de Cristina Ich!”.

Luat la întrebări de jurnaliștii Ciao.ro, la finalul emisiuni, Florin Burescu a explicat exact despre ce este vorba.

„Lucrurile sunt foarte simple. Eu sunt foarte bun prieten cu Robert și cu Maria. Într-o discuție pe care am avut-o la un moment dat, lângă un pahar de vin, Robert mi-a spus că i se pare că Ich este una dintre cele mai frumoase și stilate femei din România. Comentam femeile din acest spațiu public românesc și când am ajuns la Cristina Ich, Robert mi-a pus, citez: << Mie îmi place foarte mult de fata asta!>>”, a completat designerul.

Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Stoica. Artista se gândește deja la un al treilea mariaj

Universul amoros al Mariei Constantin pare să fie vizitat de soare, în ultima perioadă. Începutul primăverii acestui 2021 a găsit-o pe artista de muzică populară în brațele lui Robert Stoica, despre care se spune că ar activa în zona de business. Fericire mare, amor și mai și, dovadă că cei doi iubiți s-au mutat repede împreună. Aunțul a fost făcut chiar de Maria Constantin pe social media.

„Este iubitul meu, locuim împreună de un an de zile. Am postat o poză cu el, dar nu vreau să-mi mai expun viața privată ca și până acum. El nu face parte din lumea muzicală, nu e persoană publică și vreau să-l protejez, pentru că nu e obișnuit cu lumina reflectoarelor. Plus că nu vreau să se mai intre cu bocancii în viața mea, ca până acum”, spunea artista acum câteva luni.

Entuziasmul artistei merge mai departe și o îndeamnă să declare că: „Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune «NU» la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți. Doamne ajută, să fie cu noroc”.