Dezvăluire bombă. Criminalul de la Caracal era amantul unei judecătoare

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că le-a ucis pe cele două tinere, după ce le-a luat la ocazie, ar fi fost amantul unei influente judecătoare din Caracal.

„Acest individ nu este ceea ce pare. El este parte a crimei organizate și are complici în Anglia și Italia. E un adevărat lanț din care face parte. Acest om este protejat judiciar și politic. Vă pot da un singur amănunt. Dacă autoritățile nu iau măsuri și nu anchetează informațiile pe care i le-am adus, voi face totul public. Acest individ a fost amantul unei judecătoare din Caracal, care a fost parte dintr-un anturaj complex”, a declarat Cumpănașu la RTV.

Alexandra Măceşanu în vârstă de 15 ani, a fost luat la ocazie din comuna Dobrosloveni spre Caracal, însă pe drum, a fost imobilizată şi dusă în casa lui Gheorghe Dincă unde acesta a legat-o, violat-o şi a agresat-o fizic. A doua zi, Alexandra a sunat la 112, însă poliţiştii şi procurorii au intervenit la adresa suspectului, abia după 19 ore.

Nici până la această oră, anchetatorii nu au dat de urma Alexandrei Măceşanu.

Vrei sa fii la curent cu noile stiri? Da-ne un like!