Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că le-a ucis pe cele două tinere, după ce le-a luat la ocazie, ar fi fost amantul unei influente judecătoare din Caracal.

„Acest individ nu este ceea ce pare. El este parte a crimei organizate și are complici în Anglia și Italia. E un adevărat lanț din care face parte. Acest om este protejat judiciar și politic. Vă pot da un singur amănunt. Dacă autoritățile nu iau măsuri și nu anchetează informațiile pe care i le-am adus, voi face totul public. Acest individ a fost amantul unei judecătoare din Caracal, care a fost parte dintr-un anturaj complex”, a declarat Cumpănașu la RTV.

Alexandra Măceşanu în vârstă de 15 ani, a fost luat la ocazie din comuna Dobrosloveni spre Caracal, însă pe drum, a fost imobilizată şi dusă în casa lui Gheorghe Dincă unde acesta a legat-o, violat-o şi a agresat-o fizic. A doua zi, Alexandra a sunat la 112, însă poliţiştii şi procurorii au intervenit la adresa suspectului, abia după 19 ore.

Nici până la această oră, anchetatorii nu au dat de urma Alexandrei Măceşanu.