Dezvăluire BOMBĂ. Augustin Lazăr a plagiat proiectul de management al Procurorului General Tiberiu Niţu

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Augustin Lazăr. Antena 3 a prezentat joi seară în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, informaţii potrivit cărora, Augustin Lazăr a copiat pasaje întregi din proiectul de management al fostului Procuror General, Tiberiu Niţu, mazilit de Kovesi printr-un dosar la DNA.

La o zi după ce s-a aflat că Augustin Lazăr a pus o grefieră să-i facă dosarul de candidat la funcţia de Procuror General, lucru dezvăluit chiar de Augustin Lazăr, Antena 3 dezvăluie că programul său de management a fost plagiat după cel al lui Tiberiu Niţu.

„În proiectul de management al lui Tiberiu Nițu, dumnealui explică foarte clar tot ce vrea să facă cu Ministerul Public și ia fiecare punct în parte. Am ajuns însă la final, unde am găsit o anexă, practic o prezentare pe scurt a proiectului. Toate punctele, toate difuncționalitățile pe care le-a găsit Tiberiu Nițu sunt copy-paste în proiectul de management al domnului procuror Augustin Lazăr”, a explicat, la Sinteza zilei, Berta Popescu. senior-editor Antena 3.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, cel care pe 24 octombrie a solicitat revocarea din funcţia de Procuror General al lui Augustin Lazăr, a dezvăluit că cele trei inspectoare de la Inspecţia Judiciară care au făcut un control la Parchetul General, au fost angajate ultierior de Lazăr la Parchetul General.

Aşadar, Procurorul General al României, cel care spunea despre protocoalele secrete încheiate de parchete cu SRI, drept o „inginerie” şi mai apoi aflăm că el însuşi a semnat un astfel de protocol, este un mincinos, plagiator la fel ca fosta şefă DNA, Laura Codruţa Koveşi care a plagiat teza de doctorat, dar comisia care a verificat lucrarea a stabilit că a plagiat doar 4%.

nucleara-pentru-augustin-lazar-procurorul-general-a-plagiat-558861