Simona Halep a încasat miercuri, o înfângere incredibilă în partida cu daneza Caroline Wozniacki. Românca a fost inexistentă pe terenul de joc. A pierdut meciul şi riscă eliminarea prematură de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep a început catastrofal partida cu daneza. A pierdut primul set cu 6-0, după doar 24 de minute de joc. Halep a fost de nerecunoscut în meci. Nimic nu i-a mers. Nici serviciul şi nici returul. A greşit pe bandă rulantă la toate capitolele. Nici intervenţia antrenorului nu a scos-o pe româncă din caruselul erorilor neforţate care i-au adus pierderea primului set.

Caroline Wozniacki a câştigat extrem de lejer primul set profitând de debandada din jocul româncei. Daneza nu a făcut mare lucru pe teren, doar a profitat la maxim de fiecare greşeală a lui Halep.

Primul game câştigat de Halep a fost în setul doi la scorul de 1-0 pentru daneză. Românca a jucat mai bine şi şi-a adjudecat la zero game-ul de serviciu. Dar la 2-1 pentru daneză, Halep şi-a pierdut din nou serviciul,s emn că eşecul este aproape. Şi până la urmă inevitabilul s-a produs. Halep a pierdut setul doi cu 6-2 şi se anunţă vremuri tulburi pentru româncă. E în pericol să rateze atât calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor cât şi primul loc mondial.

Halep e obligată să câştige ultimul meci din Grupa Roşie, contra lui Elina Svitolina. Însă dacă va juca la fel de catastrofal ca şi în partida de azi cu daneza, nu va avea nicio şansă.