Dezastru total la naţionala de fotbal. România a fost învinsă de Muntenegru şi ratează calificarea la Mondiale!

Adio mondiale. România a fost învinsă luni seară, de Muntenegru şi astfel au dispărut şi şansele matematice de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia din anul 2018.

Tricolorii au fost învinşi luni seară, de Muntenegru cu scorul de 1-0, pe Gradski Stadion din Podgorica, într-un meci din Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.

România a încheiat practic campania de calificare în Muntenegru, unde echipa gazdă s-a impus prin golul marcat de Stevan Jovetic în minutul 75.

În Muntenegru, România a cerut penalty în min. 13, la o pătrundere a lui Chipciu, care a căzut în careu, în duel cu Vesovic.

România a început campania contra Muntenegrului, cu 1-1 la Cluj-Napoca, Stanciu ratând un penalty în prelungirile partidei de debut a lui Christoph Daum ca selecționer al României, și a încheiat-o la Podgorica, cu un eșec, care poate fi ultimul din mandatul tehnicianului german. România mai are de disputat două meciuri în aceste preliminarii, dar obiectivul a fost ratat.

România mai are de jucat două partide în această campanie, cu Kazahstan pe 5 octombrie, la Ploiești, și cu Danemarca, pe 8 octombrie, în deplasare.  România nu s-a mai calificat la Campionatul Mondial din 1998.