Simona Halep s-a dat de gol în privinţa numelui sponsorului pe care-l va purat pe echipament în 2018. Românca a venit marţi seară la Cluj Napoca îmbrăcată cu haine de la compania care-i va băga în conturi două milioane de dolari.

Simona Halep va semna cu marele rival al companiei Adidas. Românca se pare că a ajuns la o înţelegere cu gigantul american în privinţa contractului de sponsorizare.

Marţi seară, Halep a ajuns la Cluj Napoca pentru a asista din tribune la meciul de Fed Cup al României, unde din păcate nu poate juca întrucât este accidentată.

”Îmi pare foarte rău că nu pot să joc, dar sunt prezentă pentru că îmi doream foarte mult să fiu la echipă, îmi doream pe teren însă nu se poate, sănătatea e pe primul plan mereu. Va fi frumos, o să am parte de fanii mei dragi care mă susţin peste tot. Le-am spus fetelor că îmi pare rău că nu pot juca dar trebuie să mă refac şi nu îmi place să intru în echipă accidentată. Este cel mai bine ca toate fetele să fie apte de joc”, a spus Simona Halep.

Românca a venit îmbrăcată într-o pereche de pantaloni marca Nike.

Potrivit ProSport, echipa Simonei a cerut 2 milioane de dolari, însă, se pare că cele două părţi ar fi ajuns la un consens pentru o sumă inferioară.

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, se bazează în confruntarea cu Canada din Fed Cup pe Sorana Cîrstea, Irina Begu, Raluca Olaru şi Ana Bogdan.

halep nike