Luna de miere reprezintă cea mai frumoasă vacanţă din viaţa fiecărei persoane, aşa cum sugerează şi numele acestui concediu. Această perioadă poate fi una dintre cele mai memorabile din viaţa unui cuplu căsătorit.

Aici se construiesc momente de neuitat, aşa că destinaţia trebuie să fie cât mai specială pentru a transforma luna de miere într-o experienţă memorabilă. În continuare vom sugera câteva destinaţii pentru o vacanţă superbă:

Maldive

Arhipelagul este cel care surprinde şi cucereşte datorită apei clare şi a plajelor imaculate. S-ar spune că Insulele Maldive sunt unele dintre puținele destinații care nu sunt afectate de prezenţa oamenilor. Aici, puteţi trăi momente de neuitat făcând scufundări şi snorkeling.

Noua Zeelandă

Noua Zeelandă este cunoscută şi drept Ţinutul Nordului de alb şi este ţara cea mai potrivită pentru iubitorii de sporturi, natură şi activităţi în aer liber. În această regiune a lumii puteţi încerca să faceţi rafting, căţărări pe munte sau pescuit. De asemenea, veţi avea ocazia să vedeți diferite păsări precum kakapo sau pasărea kiwi.

Grecia

Una dintre cele mai frumoase locaţii din Grecia este Insula Santorini, cunoscută pentru apusurile de soare şi atmosfera de pace şi calmitate care poate fi inspirată prin toate împrejurimile insulei. Bucătăria tradiţională grecească poate fi o experienţă de neuitat, deoarece bucatele sunt delicioase şi sănătoase în acelaşi timp. Tot aici găsim şi plajele cu nisip negru precum Perissa sau Kamari. De asemenea, Insula Santorini este recunoscută pentru casele zugrăvite în alb cu acoperişuri de nuanţa apei, bleu. Acest loc poate fi considerat perfect pentru romantici.

Republica Dominicană

Republica Dominicană are foarte multe locaţii superbe. Semana este una dintre ele şi este situată în partea de nord a ţării. În această regiune veţi găsi o cascadă naturală care vă va tăia respiraţia, fiind una dintre cele mai frumoase cascade din întreaga lume. Nu ezitaţi să încercaţi oferte Republica Dominicana deoarece veţi trăi o experienţă de neuitat.

Indonezia

În Indonezia trebuie să vizitaţi Raiul Indonezian, Bali. Acest loc chiar poate fi considerat o bucată de rai, un loc potrivit pentru cuplurile care îşi doresc să se răsfeţe în resort-uri de lux. De asemenea, în acest loc veţi găsi o multitudine de temple, dar şi o zonă superbă în care se află vulcanul activ Kintamani. Să nu uităm de bucătăria tradiţională, specifică insulei care are la bază fructele de mare.

Marea Caraibelor

În Marea Caraibelor puteţi vizita Insula cu nume dublu care este localizată în nord-estul Caraibelor. Această insulă are aproximativ 90 de km şi se află la graniţe dintre Franţa şi Regatul Olandei. Persoanele iubitoare de distracţie se pot orienta către St. Martin şi St. Maarten.

Franţa

Unul dintre cele mai frumoase şi romantice locuri ale lumii este capitala Franţei. Aici veţi găsi multiple colecţii de artă şi locuri minunate care pot fi vizitate, transformându-vă luna de miere în momente de neuitat. Atmosfera unică şi luminarea oraşului pot fi pretexte ideale pentru o plimbare împreună cu persoană iubita.

Hawaii

O atmosfera calmă şi relaxantă o puteţi găsi în Hawaii, în Honolulu. Aici veţi putea vedea peisaje de-a dreptul superbe şi veţi putea avea diferite activităţi distractive.