Dorin Negrau este unul dintre designerii români cunoscuţi în Statele Unite ale Americii. Pe 17 septembrie, Negrau a pus în scenă la New York Fashion Week un show cu aer romantic şi feminin, aducând în prim-plan portul tradiţional românesc, căruia i-a oferit o notă de modernism, aşa cum numai el ştie să o facă.

Colecţia “QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” este provocarea cunoscutului designer pentru sezonul primăvară-vara 2015/2016, valorificând la fel că de fiecare dată motivele tradiţionale din Transilvania în portul contemporan alături de în makiaj uşor dramatic realizat de make-up artistul Liliana Beidaut.

Aceasta s-a bucurat de un succes imens la New York, iar primul cumpărător al hainelor din nouă colecţie a fost chiar o româncă, mai precis Anamaria Prodan!

Cum a ajuns soţia lui Laurenţiu Reghecampf în culisele New York Fashion Week la prezentarea lui Negrau?

În timp ce fiica ei defila pe unul dintre cele mai râvnite podiumuri de modă, Anamaria Prodan admira colecţia lui Negrau, gândindu-se deja ce piese de rezistenţă vrea să achiziţioneze din această.

Şi nu a stat prea mult pe gânduri! Vedetă a cumpărat astfel cele mai frumoase îi şi rochii din colecţia “QUEEN – BLOUSE ROMANIAN” şi a “fugit” cu ele la Bucureşti, pentru a-i organiza o petrecere surpriză lui Reghe, soţul ei, de ziua lui.

La aniversarea lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan a îmbrăcat astfel cea mai cool ie din borangic creată de Dorin Negrau. Ea a fost prima clientă a designerului român pentru colecţia de vara 2016 Dorin Negrau, detronând clientele americane ale acestuia. Şi i-a purtat noroc!

După New York Fashion Week, Dorin Negrau a rămas fără colecţie la cel mai mare târg din metropolă americană, COTERIE New York, pentru că această s-a epuizat imediat. În plus, Dorin Negrau a dus saboţii româneşti creaţi de Minelli pe podiumul de la New York.