Descoperă echipările speciale de confort de pe noul Mercedes EQA

Modelele EQ de la Mercedes sunt alegerea perfectă atunci când dorești ca noul tău autoturism să îți ofere confort și siguranță pe cele mai neașteptate drumuri.

Dealerii auto au din ce în ce mai multe cereri de la clienții care își doresc un SUV Mercedes electric.

Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz, este gata să te ajute cu sugestii pentru alegerea ta, în reprezentanțele deschise în Arad, Deva, Sibiu, Suceava sau Timișoara.

Fiecare din aceste modele Mercedes-Benz sunt proiectate pentru a crea o experiență de șofat memorabilă. Pachete de dotări destinate confortului au mereu un efect impresionant.

Dotările evoluează în pachete special concepute pentru nevoi de confort din ce în ce mai exigente, de la Advanced până la exclusivistul pachet Premium. Pachetul standard extins este destinat unui confort sporit în varianta Progressive, un interior elegant cu volan acoperit cu piele și scaune confortabile, vizibilitate îmbunătățită cu o cameră video special pentru mersul în marșarier.

Pachetul Advanced:

Pachetul Advanced oferă modelului  EQA câteva elemente de design interior cu rol estetic și utilitar. Poți admira în habitaclu cele două display-uri imense de 26 cm care formează împreună un ecran de tip Widescreen Cockpit.

Confortul la volan este accentuat datorită asistenței pentru unghiul mort, pachetul de oglinzi speciale  și pachetul pentru parcare ușoară cu cameră video pentru marșarier. Folosind pachetul Advanced plus, ai o dotare de top în interior: sistem de sonorizare performant.

Poți încărca wireless dispozitivele mobile, iar confortul sporit te învăluie într-o atmosferă calmă.

Pachet Advanced Plus:

Advanced Plus aduce în mod real un plus de confort, cu câteva dotări menite să sporească starea de bine la bordul noului tău Mercedes EQA.

Pachetul Keyless Go îți detectează cheia în buzunar sau geantă și va debloca/încuia automat ușile când atingi mânerul ușii. Pachetul de oglinzi și sistemul de asistență la parcare cu cameră video pentru marșarier te ajută să scapi de grijile create de spațiile strâmte în care ești nevoit să parchezi.

Te relaxezi și efectuezi confortabil toate manevrele. Widescreen Cockpit este alcătuit dintr-un display media enorm, alături de un panou digitalizat de instrumente de bord, care îți oferă toate informațiile de care ai nevoie.

Starea de bine e accentuată de sistemul de sonorizare Advanced alături de climatizarea sistem Thermotronic. Iar dispozitivele tale mobile sunt încărcate fără cablu la bordul noului EQA.

Pachet Premium:

Pachetul Premium este o experiență de confort dus la extrem, datorită dotărilor cu care este înzestrat noul EQA. Echiparea de top cuprinde elemente suplimentare față de pachetele Advanced și Plus.

Trapa culisantă panoramică este extrem de utilă atunci când vrei mai mult aer proaspăt și o iluminare naturală pe drum.

Sistemul de sonorizare al autovehiculului, Surround Burmester®, aduce muzica favorită în atmosfera confortabilă a vehiculului. Pachetul de asistență la parcare are cameră video 360°, care te ajută să efectuezi cele mai dificile manevre, cu siguranță și în deplin confort.

Poți savura inclusiv drumurile lungi, cu ajutorul unei temperaturi potrivite, asigurate de sistemul de climatizare automată THERMOTRONIC. Pachetul Keyless Go este un alt plus de confort, ca și facilitatea de încărcare wireless pentru orice dispozitive mobile.

Intră pe auto-schunn.ro și comanda Mercedes EQA sau EQC de la Auto Schunn România, partener autorizat Mercedes cu reprezentante in Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.