Descoperă alături de Voore care sunt beneficiile unui kit de vaping

Vapatul este demonstrat ca fiind o practică mult mai puțin nocivă decât fumatul însă puține persoane reușesc să facă tranziția între țigara clasică și cea electronică din diferite motive, majoritatea preconcepții. Principalele argumente invocate se rezumă la: pare greu de folosit, nu am timp, e scumpă, e mult mai confortabil să am un pachet de țigări la îndemână etc. Adevărul este că toate acestea sunt mituri și poți descoperi asta pe propria piele dacă alegi să cumperi un kit vape de la Voore!

Ce este un kit vape?

Pentru a putea face o diferență clară între țigara electronică și kit-ul vape, trebuie să luăm în vedere durata de viață a fiecăruia. Țigara electronică se referă la dispozitivele de unică folosință, varianta mai sănătoasă a țigării clasice, pe când un kit are o durabilitate mult mai mare datorită elementelor interschimbabile de care dispune.

De ce este mai avantajos să achiziționezi un kit în loc să alegi componente individuale pentru țigara ta?

Alegerea dintre cele două variante depinde foarte mult de așteptările pe care le ai de la un dispozitiv ideal. Cu toate acestea, kit-urile vape sunt mai durabile și mai rentabile din punct de vedere financiar pe termen lung. Drept urmare, specialiștii Voore au conceput pentru tine un kit complet cu atomizor, rezervor, baterie, cartuș și corpul propriu zis al țigării la prețuri foarte avantajoase. Pe viitor va fi necesar să înlocuiești doar consumabilele, însă costul acestora este aproape insesizabil în raport cu totalitatea punctelor pozitive pe care le aduci în viața ta odată cu folosirea acestui dispozitiv.

Testează beneficiile țigărilor electronice

Cu siguranță auzi foarte des faptul că o țigară electronică, oricare ar fi forma acesteia, este mai benefică pentru sănătate decât cea clasică. Ba chiar ți-am zis și noi de câteva ori și asta pe bună dreptate. Încă de la începuturi aceste dispozitive au fost proiectate ca o modalitate de a inhala în continuare nicotină, fără restul substanțelor periculoase prezente în tutun. De asemenea, înlocuirea fumului cu abur reprezintă un alt factor important, dat fiind faptul că acesta din urmă pune mai puțină presiune pe sistemul respirator datorită lipsei dioxidului de carbon.

În egală măsură, dispozitivele vape sunt mai ușor de utilizat oriunde și oricând, fără limite, atât în interior, cât și în exterior. Ai la dispoziție o gamă nelimitată de arome pe care să le testezi în așa fel încât să te bucuri de o experiență inedită cu fiecare utilizare și, totodată, te ajută să faci economii considerabile la bugetul alocat viciului tău preferat.

Descoperă oferta de kit-uri pentru țigara electronică de la Voore

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor clienților, Voore a dezvoltat două categorii principale de kit-uri vape, pentru începători și pentru avansați, în așa fel încât oricine să se poată bucura în egală măsură de toate beneficiile dispozitivelor de vaping. Diferența între cele două stă în facilitatea de utilizare și numărul elementelor interschimbabile, dar și în nivelul de personalizare al experienței, cel pentru avansați oferindu-ți mai multă libertate în acest sens.

Plasează o comandă chiar acum de kit-uri vape de la Voore, urmând pașii indicați, și ai siguranța faptului că noul tău dispozitiv preferat va ajunge la tine în câteva zile. Mai mult decât atât, te bucuri de o gamă largă de rezervoare cu lichid, plus transport gratuit oriunde în țară, la toate comenzile de peste 250 de lei.

Există multe motive pentru care merită să alegi țigara electronică în detrimentul celei clasice, însă pentru a te convinge de acestea, trebuie să testezi pe propria piele!