Secretarul General al PNL, Robert Sighiartău şi-a înscris două din cele patru firme în care este acţionar, în programul IMM Invest pentru a primi împrumut cu dobândă ZERO. Una din firmele sale este un IFN care oferă împrumuturi populaţiei, cu dobândă colosală, de 600% pe an.

Cine împarte, pare-şi face, pare să fie proverbul care se aplică în cazul PNL. Florin Cîţu împarte, iar colegul său, Robert Sighiartău, primeşte.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a aplicat prin IFN-urile controlate de el la credite cu dobândă zero, garantate de colegul Cîțu de la Finanțe, iar banii îi va folosi pentru a împrumuta populația cu DAE de eventual 9800% anual.Asta ca să vedeți pe cine ajută Cîțu, de fapt!”, a scris pe facebook fostul consilier la Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu.

Potrivit declaraţiei de avere, Deputatul PNL este acţionar în patru firme. Două dintre ele au fost deja înregistrate în programul IMM Invest.

 

 

 

Comautosport face parte din Grupul Comautosport recunoscut pentru afacerile derulate în domenii precum servicii financiare, distributie si service auto.

Senatorul PSD Daniel Zamfir acuză că „prietenii” ministrului de Finanțe, referire la IFN-URI, sunt abonații de bază la programul guvernamental destinat IMM-urilor și-i transmite un mesaj dur lui Florin Cîțu: „O să vină ziua când vei da socoteală pentru toate hoțiile astea, vânzătorule!”.

PRIETENII LUI CITU, IFN-URILE, ABONATII DE BAZA LA IMM INVEST Haideti sa vedem pentru cine da statul roman garantii ca sa repornim economia: Capital Leasing, Mobilo Credit, EcoFinance IFN, Imocredit, Easy Credit 4 All, Agrinvest Credit, Rocredit, Krom Invest, Rapid Credit și IFN Împrumut SA. O fi si IFN-ul secretarului general al PNL, Robert Sighiartau?
Asta a fost „soparla ” pe care a introdus-o Citu in programul IMM INVEST ca sa dea prietenilor bani cu dobanda zero! Asa repornim noi economia? Dand banii gratis IFN-urilor care sa-i jupoaie pe romani? Am votat in Senat excluderea IFN-urilor din program dar, in mod sigur, vor ataca la CCR ca sa traga de timp sa se consume plafonul… O sa vina ziua cand vei da socoteală pentru toate hotiile astea, vanzatorule!”, a scris Zamfir pe pagina sa de Facebook.