Să îți fie teamă de insecte și să mergi în misiuni de armată în show-ul „Șerifi de România” nu e lucru ușor. Denisa Tănase, una dintre jumătățile trupei Bambi, mărturisește că una dintre temerile cu care s-a confruntat în timpul filmărilor pentru show-ul de la Antena 1 a fost fobia sa pentru insecte.

Artista povește că întotdeauna s-a temut de gândaci și că a mers cu inima strânsă în primele misiuni în mijlocul naturii pe care le-au avut de îndeplinit în show. Cu toate acestea, Denisa recunoaște că treptat, de la o zi la alta, a început să se obișnuiască și cu dormitul în cort, și cu târâtul prin pădure sau explorarea celor mai sălbatice locuri, astfel că, aproape fără să-ți dea seama, a ajuns să nu îi mai fie frică de insecte.

„Nu suport insectele. Sunt alergică la mușcăturile de țânțari, am avut mereu la mine spray-uri speciale pentru a ține insectele la distanță. Spre surprinderea mea însă, spre final m-am trezit că eram în pădure, aveam în palmă un gândac și mă jucam liniștită cu el. Atunci am realizat că toată experiența asta m-a ajutat să-mi depășesc oarecum această fobie”, spune bucuroasă Denisa.

Din această toamnă Antena 1 face armata cu vedete într-un nou reality show ce aduce împreună 12 vedete care se vor întrece în probe de foc și misiuni speciale pentru a arăta că sunt „Șerifi de România” și pentru a câștiga marele premiu în valoare de 10.000 de euro. Sub atenta observație a lui Dan Negru, prezentatorul noului show de la Antena 1, vedetele vor avea parte de un regim de armată ca la carte în cel mai dur show de supraviețuire. Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca și Denisa), Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei sunt cele 12 vedete pentru care Antena 1 dă milităria jos din pod.