Duminica, 18 octombrie, de la ora 20:30, Antena 1 lanseaza “Ham Talent”, primul show de televiziune din Romania cu si despre animalele de companie.

De la pisici si catei pana la cai, hamsteri si papagali, emisiunea va aduce in atentia publicului talenetele speciale ale necuvantatoarelor, dar si povesti impresionate dintre oameni si animalele lor de companie. Prietenie, emotie, surpriza, loialitate si incantare sunt atributele ce caraterizeaza show-ul ce va debuta pe 18 octombrie la Antena 1.

Printre numerele prezentate in fata juriului format din Diana Munteanu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Pepe si Gabriel Cocu se numara si cateva vedete autohtone. Pasiunea actorului Denis Stefan pentru cai este bine cunoscuta. De ani buni el se ocupa de aceaste animale si investeste in pasiunea lui.

A venit la “Ham Talent” cu un numar de dresaj, gata sa impresioneze atat juriul cat si publicului cu calitatile animalului, dar si cu aptitudinile sale de dresor. Bianca Rus si Sanziana Buruiana s-au prezentat si ele la “Ham Talent” alaturi de animalele lor de companie, un bischon si un cahu-chau, concurand pentru premiul de frumusete. Nu, nu ele…animalele lor de companie.

Cum s-au descurcat vedetele, daca au reusit sau nu sa treaca mai departe, telespectatorii vor vedea duminica, ora 20:30, la Antena 1.

sanziana buruiana caine