Din 3 aprilie, cel mai „nebun” juriu de televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea „iUmor”, de la Antena 1.

De la momente de teatru, la stand-up, de la muzică, la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului, mai ales că este bine ştiut faptul că imaginaţia românului nu cunoaşte limite.

Printre cele peste 120 de momente de divertisment, aduse în faţa juriului din toate zonele ţării, inclusiv din străinătate s-a numărat şi o trupă de dans ce a prezentat pe scena concursului o coregrafie presărată cu elemente ce ar putea face invidioşi acrobaţi de renume. Inspirat din „parkour” – o disciplină ce se concentrează pe mişcarea eficientă, neîntreruptă, ce-şi obligă practicantul să se adapteze la orice obstacol din calea sa şi despre care s-a spus că ar fi similară cu tehnicile şi cascadoriile celebrului actor şi practicant de arte marţiale Jackie Chan, momentul i-a lăsat fără cuvinte pe juraţi.

Punctul culminant al momentului a fost săritura peste masa juriului, mai exact chiar pe deaspura capului Deliei. „Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă m-aş fi mişcat, doar se ştie că eu nu stau locului niciun minut”, a povestit amuzată, dar speriată în egală măsură frumoasa jurată. Întregul moment va putea fi urmărit la „iUmor”, emisiune ce va debuta pe 3 aprilie, de la 20:00, la Antena 1.