Delia şi-a ales cele trei grupuri cu care merge în Battle-urile X Factor: The Jazzy Jo Experience, Omajii și Raze de lună

The Jazzy Jo Experience, Omajii și Raze de lună sunt cele trei grupuri alese vineri seară de Dela din cele 10 calificate în Bootcamp X Factor.

Seara trecută a sosit rândul Deliei să facă triajul echipelor sale din Bootcamp. Cele treisprezece grupuri au urcat rând pe rând pe scena X Factor pentru a demonstra că merită unul dintre cele trei scaune pentru Battle-uri.

Secret Society, ESpecial, Le Teste di Ozzak, Cristina și Mirela, Quartet Belcanto, Caesar și Sandy, Les Divas, Alme, Omajii, Leyla Salmean și Elie Hadad, Raze de lună, The Jazzy Jo Experience și The Jacks au fost echipele care urcat seara trecută pe scena X Factor.

Proaspăt formata trupă Omajii a obținut un scaun din partea juratei care a afirmat: ” Au un coolness pe care eu îl vreau”.  ”Aveți ceva aparte”, le-a transmis Delia celor de la The Jazzy Jo Experience înainte să le dea un scaun și implicit un loc în Battle-uri.

Ultimul scaun au fost ocupat de băieții de la Raze de lună care au mărturisit că nu se așteptau să fie așa apreciați de către public. ”Doamnelor și domnilor, acestea sunt grupurile”, a spus jurata când a prezentat noua formulă pentru etapa Battle-urilor. X Factor continuă sâptămâna viitoare Bootcamp-ul echipei lui Ștefan Bănică.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o nouă ediție din Bootcamp, când concurenții vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele trei scaune disponibile pentru Battle-uri.