În ediția de duminică, 12 martie, a emisiunii ”iUmor”, de la ora 20:30 la Antena 1, Delia se sperie atât de tare de un concurent, încât sare de pe scaunul juriului și vrea să o ia la fugă.

Ediția de duminică a emisiunii ”iUmor”, ce va fi difuzată la Antena 1 de la ora 20:30, le va aduce juraților multe emoții. Aceștia vor fi uimiți și se vor bucura de ceea ce vor vedea pe scenă la anumite numere. Însă un concurent îi va întrece pe toți și acesta va reuși, printre altele, și să o sperie pe Delia.

Jurata ”iUmor” va sări efectiv de pe scaun și aproape că o va lua la fugă, spre amuzamentul colegilor ei, Bendeac și Cheloo, care vor râde foarte tare.

Ce anume o va îngrozi atât de tare, telespectatorii Antena 1 vor afla duminică, în cea de a doua ediție a emisiunii ”iUmor”. După ce îi va trece sperietura, Delia va aprecia numărul concurentului ca fiind incredibil. ”Cum a subliniat el fiecare moment, cum a dat culoare și sens umoristic – asta mi s-a părut opera de artă”, va spune artista entuziasmată.