Duminică, de la ora 20:30, pe scena „iUmor” vor veni Moartea, Dumnezeu și Diavolul, Îngerul lui Mihai Bendeac, preoți, reprezentați ai unei firme de pompe funebre sau doamna cu mască. Fiecare concurent va fi o reală surpriză pentru Delia, Cheloo și Bendeac, cu costumațiile aferente și cu numere care îi vor face pe aceștia să se întrebe dacă să râdă sau să plângă.

Unul dintre ele va fi un rap battle între Dumnezeu și Diavol. Aceștia vor aduce pe scenă și două apariții feminine deghizate în înger și demon. După terminarea momentului, în care rolul fetelor este acela de a dansa, vor începe și problemele pentru cei patru. Concurenții se vor certa între ei atât pe scenă, cât și în culise, dar și cu membrii juriului. În ce va consta numărul lor de îi vor face pe Delia să considere că e prea mult și pe Cheloo să spună ”nu sunt o persoană religioasă, dar totuși mi se pare de prost gust să faci așa ceva”, dar și ce vor spune concurenții în momentul jurizării, astfel încât îl vor enerva pe Mihai, telespectatorii vor descoperi în ediția de duminică, de la ora 20:30.

Moartea va urca și ea pe scenă cu o coasă și le va aduce cadouri juraților, însă preferata este Delia, care va primi un buchet de flori cu mesaj și cu intenția ca, de această dată, ea să fie cea „înmormântată”. Acest lucru îl va face pe Mihai Bendeac să spună „bine ai venit, că anul trecut eu am fost victima din punctul ăsta de vedere”. Cum se va desfășura momentul și ce va face concurentul astfel încât Cheloo va concluziona că ”am avut parte de o Moarte (personajul) tristă, de o Moarte dezorientată”, publicul „iUmor” va vedea în ediția de duminică.

Mihai va avea parte de această dată de o experiență mult mai frumoasă, pentru că se va întâlni chiar cu… Îngerul său. Și, deși se așteapta la tot ce putea fi mai groaznic, Mihai va fi plăcut surprins : „Asta a fost cea mai plăcută surpriză pe care am avut-o de un an încoace”, apreciind textul ca fiind genial, iar interpretarea absolut senzațională. „A fost un roast…divin”, a încheiat juratul. Ce a deconspirat îngerul despre misiunea sa și ce rol au Delia și Cheloo în această misiune,  telespectatorii vor afla duminică, de la ora 20:30.

ingerul pazitorAventurile vor continua cu trei concurenți îmbrăcați în preoți care vor spune înainte de a urca pe scenă că nu au venit să îi spovedească pe jurați, pentru că le-ar fi frică de ce vor afla. „De fapt noi am venit să îl vindecăm pe Bendeac, pentru că am aflat că emisiunea asta îl înnebunește” și vor susține un număr de stand up cu tematică bisericească.

Ediția nu va fi completă fără …doamna cu mască. Ea va declara că a ales să vină costumată în acest fel pentru că… „așa e viața. În toate etapele vieții purtăm câte o mască”. Pe măsură ce o va asculta, Mihai va trage o concluzie firească. „Suntem în sezonul al treilea și să știți că efectiv nu am avut niciun număr în care să avem o reflecție asupra vieții. Este exact ceea ce lipsea acestei emisiuni. Doamnă, ați venit într-un moment extraordinar”, glumește Mihai. Ce va căuta tatăl lui Mihai Bendeac în discuție și ce alte lucruri îi va spune juriul „iUmor” doamnei, telespectatorii vor descoperi duminică, la Antena 1 de la ora 20:30.