Luni, 7 august, prezentatorii Șerban Copoț, Vlad Grigorescu și jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo se întâlnesc în platoul „iUmor”, unde vor începe filmările pentru cel de-al patrulea sezon. Ei se pregătesc să facă față celor mai neașteaptate numere, fiind convinși că și în acest sezon neprevăzutul le va aduce în fața ochilor concurenți care de care mai dornici să vină pe scena „iUmor” cu momente… unice.  

După trei sezoane de umor amestecat și cu doze de „nebunie”, de numere imprevizibile, fie din țară, fie internaționale, așteptările celor trei jurați sunt incerte. Cel puțin Mihai și Cheloo estimează că, din nou, le va fi pusă răbdarea la încercare. „Degeaba am așteptări pentru că, din toate sursele pe care le am în acest moment, știu că nu vor fi împlinite. Probabil că se vor întoarce și oameni din celelalte sezoane, din nefericire.”, spune Mihai Bendeac, care se pregătește pentru ce e mai rău, dat fiind faptul că, de-a lungul a trei sezoane el a fost foarte „încercat” și vizat de prestațiile celor de pe scenă.

Cheloo, însă, mai are o umbră de speranță acum, înaintea filmărilor, în ceea ce privește varietatea concurenților. „Nu am așteptări, mi-e groază. Dar, speranța moare ultima: sper totuși că vor veni și actori și oameni deosebiți care să ne scoată din starea noastră naturală pe care o avem și pe care o primim de la cei mai mulți, în timpul filmărilor. Mi-aș dori să crească nivelul participanților la iUmor ca să avem și momente de bucurie, nu numai momente de stres și de nervi”, declară artistul.

Însă, cu certitudine, Delia este cea mai optimistă și încântată de întâlnirea cu noutățile de pe scena „iUmor”, fiind convinsă și că va fi un sezon extraordinar. „Pentru că filmăm în plină vară, în primul rând mă aștept să nu fie foarte cald în platouJ  Cât despre filmări și noul sezon, sunt convinsă că unii dintre concurenții edițiilor trecute se vor întoarce și asta o să fie motiv de delir, psihoze și drame și pe alocuri de bucurie. Mie mi-e dor de colegii mei, abia aștept să ne întâlnim și… aștept revelația anului!”, adăuga artista, pregătită să fie surprinsă.

Cel de-al patrulea sezon va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1, când telespectatorii vor savura și ei cel mai inedite, ciudate sau geniale numere ale concurenților, momentele de jurizare și, nu în ultimul rând, interacțiunea celor trei jurați care cu siguranță va fi motiv de amuzament la „iUmor”.