Cei trei jurați X Factor au cântat împreună pe scena show-ului, în timpul audițiilor de la Teatrul de Operetă Ion Dacian din București. În plus, Horia Brenciu a și dansat cu bunica unui concurent.

Nu se întâmplă des ca publicul să îi vadă pe toți trei jurații X Factor în același moment artistic. Dar asta s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru audițiile cu juriul, care au loc la Teatrul de Operetă „Ion Dacian”. Plăcut surprins de un concurent, Ștefan Bănică a vrut să cânte împreună pe scenă și nu a lipsit mult până să li se alăture și Delia și Horia Brenciu. Așa se face că cei prezenți în sală au avut parte de un moment muzical special semnat de toți cei trei jurați X Factor. Ce au cântat aceștia și cât de emoționat a fost concurentul respectiv să se afle pe aceeași scenă cu Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu, telespectatorii Antena 1 vor afla în noul sezon X Factor care revine din această toamnă.

Horia Brenciu, dans cu bunica unui concurent la X Factor

Efervescent și plin de energie, Horia Brenciu nu are astâmpăr nici pe scena X Factor. Așa se face că în timpul audițiilor cu juriul, care se filmează zilele acestea la Teatrul de Operetă „Ion Dacian”, simpaticul jurat a ținut neapărat să o cunoască pe bunica unuia dintre concurenți, întors în România, după ani petrecuți în Spania, pentru a-și schimba viața. Venit la București la filmări însoțit de bunica sa, orădeanul a primit sarcina de a o aduce pe aceasta pe scenă. Iar Horia Brenciu nu a stat mult pe gânduri și a luat-o la dans, în vreme ce nepotul acesteia cânta, după care a condus-o galant pe fotoliul său de jurat.

Energia lui Horia este de-a dreptul inepuizabilă, astfel că în timpul audițiilor acesta a dansat împreună cu Delia pe interpretarea multor concurenți, cel mai inedit dans al lor fiind cel exemplificat direct din fotoliile de jurați.

brenciu - bunica