Decizie şocantă a lui Trump. Două celebre televiziuni, la un pas de a fi închise!

Decizie şocantă a lui Trump. Două celebre televiziuni, la un pas de a fi închise!
loading...

Donald Trump ameninţă că va retrage licenţele a două mari televiziuni americane, cunoscute în toată lumea, pe potiv că difuzează ştiri false despre el.

Trump le-a pus gând rău televiziunilor NBC şi CNN, avertizând aceste companii media şi alte reţele de televiziune care difuzează informaţii nefavorabile cu retragerea licenţelor de emisie.

“Fals @NBCNews a fabricat o ştire că aş fi vrut multiplicarea de zece ori a arsenalului nuclear american. Pură ficţiune, fabricată pentru a calomnia. NBC = CNN!Date fiind toate Ştirile False difuzate de NBC şi de alte reţele de televiziune, când ar fi momentul potrivit să le fie contestate licenţele? Este foarte rău pentru ţară!“, a reacţionat Donald Trump prin Twitter.

Tweetul lui Trump vine ca răspuns la un articol scris de NBC în care se spunea că preşedintele SUA a vrut să sporească de zece ori arsenalul nuclear american după ce a asistat la un briefing şi a vazut un slide care arăta o scădere a arsenalului balistic din anii 1960 încoace. Articolul cita trei oficiali care s-ar fi aflat în încăpere atunci când Trump a făcut comentariile respective.

NBC News a relatat că Rex Tillerson l-a numit pe Donald Trump “imbecil” şi că preşedintele SUA a propus în iulie suplimentarea în mod substanţial a arsenalului atomic american. Donald Trump a catalogat informaţiile drept “ştiri false”.

Categories: MASS MEDIA

About Author

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro