În timp ce majoritatea partidelor, noi sau vechi, se înghesuie să se alieze, fuzioneze şi contopească, sperând că aşa păcălesc electoratul să-i voteze încă o tură, iată că în România există un partid care spune NU alianţelor cu alte partide.

Noua Românie a refuzat toate propunerile venite din partea altor partide, de a se alia pentru locale şi parlamentare. Preşedintele PNR, Sebastian Popescu, cel mai tânăr candidat la Prezidenţiale, din istorie, explică pentru recentNEWS.ro, motivul pentru care Noua Românie refuză alianţele.

PNR nu face alianţe dintr-un motiv simplu: alianţele nu aduc nimic bun românilor, ci doar celor care alcătuiesc alianţa. PNR s-a născut cu principii pe care nu dorim să le încălcăm, cum ar fi, fără membri din alte partide, fără traseişti politici. Ori dacă am face alianţe cu alte partide, ce s-ar alege de aceste principii? Noua Românie merge pe cont propriu în alegeri şi va susţine întodeauna doar proprii candidaţi„, a declarat Sebastian Popescu pentru recentNEWS.ro.

Preşedintele PNR a declarat pentru recentNEWS.ro că în ultimele două luni a fost asaltat de propuneri de „colaborare”, propuneri de alianţe şi chiar de preluare a partidului, însă le-a refuzat pe toate.

„Vă confirm faptul că am primit foarte multe propuneri din partea altor formaţiuni politice, atât în privinţa formării de alianţe cât şi chiar o propunere de a prelua PNR. Le-am refuzat politicos. PNR nu este de vânzare şi nici de „preluat”. Candidăm de unii singuri pentru a oferi românilor care vor altceva, o alternativă reală şi curată la actuala clasă politică”, a mai precizat Sebastian Popescu.

Dacă ai minim 18 ani, nu ai mai fost în alt partid, cel puţin nu în ultimii 7 ani, nu ai dosare penale şi îţi doreşti să te implici pentru a schimba ceva în ţara ta, te poţi înscrie în PNR, completând formularul accesând acest link.