Din cauza pandemiei de coronavirus care a produs adevarate blocaje în China,  în 2020, piața globală a telefoanelor inteligente a scăzut cu 4% față de anul trecut, dar în trimestrul al treilea a cunoscut o creștere de 32%, față de aceeași perioadă din 2019. Pe de altă parte, potrivit unor rapoarte date publicității de piețele de cercetare, dimensiunea pieței gloable de accesorii gsm en gros a fost evaluată la 224, 69 miliarde de dolari în 2018. Specialiștii estimează că aceasta va ajunge la 284.06 miliarde de dolari în următorii ani, crescând cu minim 3.1% din 2019 până în 2030.

 

Intră în lumea accesoriilor gsm en gros

 

Telefoanele mobile inteligente au un rol extrem de important în viața de zi cu zi a oamneilor. Creșterea pieței de smartphon-uri este firească în ultimii ani, în ciuda apariției pandemiei de coronavirus. Deoarece acestea oferă o conectivitate eficientă la lumea digitală, putem vorbi despre un impact cât se poate de normal la nivel global al acestei piețe. Dar, odată cu creșeterea pieței de telefoane mobile, se poate vorbi și despre o creștere iminentă a pieței de accesorii gsm en gros.

Poți să devii client B2B în câțiva pași. Prin câteva click-uri poți să ai șansa de a face profit imediat

 

 

Dezvoltarea tehnologică rapidă a telefoanelor mobile în secolul al XXI-lea a dus la adoptarea acestuia ca un adevărat utilitar, folosit pentru sarcini cotidiene. În plus, funcțiile de divertisment și media care explorează funcționalități precum ecranele tactile mari, difuzoarele, butoanele de control al volumului ușor, control vocal și alte aplicații, adaugă valoare pe piață. Drept urmare, smartphone-urile au înlocuit treptat laptopurile, camerele video, tabletele, celebrele walkmane purtabile, dar și multe alte componente electronice.

 

Mai mult decât atât, funcții precum ”handsfree” generează vânzările de căști. Toate conduc spre o singură direcție: cumperi un smartphone, ai nevoie de multe, foarte multe accesorii pentru telefoane. De la huse de protecție, la încărcătoare normale și încărcătoare wireless ori baterii externe,  de la folii de protecție la elemente de conectică (cabluri de tip C, adaptoare, convertoare, cabluri microUSB, cabluri jack etc), de la componente audio (căși bluetooth, căși In-Ear sau On-Ear), boxe, modulatoare FM etc) până la accesorii pentru stocare date (carduri sau stick-uri de memorie).  Aceste accesorii sunt fabricate în termeni de design și calitate pentru a atrage utilizatorii. Prin urmare, piața smartphone-urilor alimentează fără doar și poate și creșterea pieței accesoriilor pentru telefoane mobile.

 

Poți să devii client B2B în câțiva pași. Prin câteva click-uri poți să ai șansa de a face profit imediat

 

Consumatorii pot alege dintr-o mare varietate de opțiuni datorită compatibilității și interschimbabilității accesoriilor telefonului mobil. Cererea în creștere pentru accesorii telefoane en gros și marjele mari de profit ale produselor au determinat foarte multă lume să-și deschidă astfel de magazine.

 

Jucătorii cheie cheltuiesc mult pe dezvoltarea accesoriilor inovatoare pentru a câștiga o cotă importantă de piață , ceea ce avantajează orice importator sau furnizor de accesorii gsm in general, pentru că paleta de opțiuni este liberă, la alegere, și foarte mare.

 

Cu o experiență de cinci ani acumulată în domeniu, Koff.ro  este unul dintre cele mai importante nume la care poți apela dacă decizi să intri pe această piață.  Vorbim despre unul dintre numele grele ale zonei de accesorii gsm en gros din România. Koff Distribution este importator si distribuitor in domeniul accesoriilor pentru telefoane, accesoriilor sport si a mini gadget-urilor.

 

Cu ajutorul Koff Distribution vei avea parte de transport rapid, termene de plată flexibile, reduceri personalizate în funcție de categoria de interes, feed de produse, documentație profesională a produselor, agent de cont dedicat, produse de calitate verificate constant precum și de asistență personalizată și multe altele.

 

Dacă ai un magazin sau vrei să-ți deschizi unul online care să se ocupe cu comercializarea unor astfel de produse (accesorii gsm en gros), nu poți găsi un partener mai bun decât Koff. Pe site-ul companiei găsești toate detaliile legate de parteneriatul B2B si multe alte detalii importante.