Daca iubesti cafeaua proapat macinata, daca inchizi ochii atunci cand deschizi un pachet de cafea nou, daca iti place sa rajnesti cafeaua acasa doar pentru a raspandi mirosul, atunci trebuie sa achizitionezi cafeaua de la Cafelim.

Cafelim, magazinul online de cafea, aduce prospetime in casa ta. Bogat in diversitatea produselor si a brandurilor, Cafelim este magazinul de unde iti poti achizitiona cafea boabe, cafea capsule, espressoare si accesorii pentru cafea. Varietatea tipurilor de cafea capsule este semnificativa, acesta fiind aspectul pe care Cafelim pune accent, pe langa calitate si prospetime.

Cafeaua capsule are o multime de avantaje: produce o singura portie de cafea, exact atat cat ai nevoie, are ingrediente precise, ofera un gust constant, care nu se pierde in intensitate, iar pregatirea este rapida. Calitatea si prospetimea sunt doua aspecte de care bautorii de cafea tin cont. Cafelim indeplineste cele doua lucruri prin varietatea brandurilor de renume.

Daca te-ai indragostit de o anumita cafea cand ai fost in vacanta, fii sigur ca o gasesti la Cafelim. Pe langa cafea, sigur vei indragi cestile si canile special concepute pentru cafea. Pentru acest lucru, trebuie doar sa iti alegi brandul si tipul de cafea din gama variata, pe care o gasesti pe Cafelim.ro.

Cafeaua Lavazza, Illy, Pellini, Vergnano, Tchibo, Izzo se afla pe lista produselor top ale Cafelim. Gasesti cafea capsule cu prajire dark, medium, medium dark si prajire usoara, dar si aromatizata: crema rich aroma, armonico, espresso amabile, intenso, dolce gusto sau forte.

Espresso sau cafea traditionala, la ibric, cafetiera sau filtru, la espressor sau la capsule, toate sunt cuprinse intr-o cana plina de parfum si savoare. Alege Cafelim pentru profesionalism si calitatea boabelor de cafea, ale capsulelor de cafea si ale produselor cu care te intampina. Cafelim este magazinul de cafea usor de accesat, care iti pune la dispozitie o gama variata de cafele.