În apropierea Crăciunului, ne gândim mai mult la cei dragi și la momentele frumoase pe care le-am împărtășit cu ei de sărbători, în alți ani. Fiecare e #1 la ceva: la a te face să râzi, la a-ți ridica moralul, la gătit, la câte și mai câte.

Arată-le recunoștința ta printr-o masă demnă de #1, gătită cu iaurturile cu specific grecesc de la Olympus și vei câștiga nu doar un zâmbet de la cineva drag, ci și șansa la unul dintre voucherele de cumpărături pe care le oferă Olympus!

Ca să participi la concurs, cumpără orice iaurt cu specific grecesc sau iaurt cu specific grecesc bio de la Olympus și înscrie bonul pe https://www.iaurtgrecesc.ro/numarul-1, până pe 10 ianuarie 2021.

Astfel, intri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 5 vouchere de cumpărături săptămânale în valoare de 300 RON, unul dintre cele 5 coșuri săptămânale pline cu bunătăți cu specific grecesc sau chiar pentru marele premiu, un voucher de cumpărături în valoare de 3.000 RON.

Intră pe https://www.iaurtgrecesc.ro/numarul-1 și câștigă premii delicioase, pe care să le împarți cu #1 din viața ta!

Iar pentru și mai multe premii, urmărește pagina de Instagram Olympus (instagram.com/olympus_iaurtgrecesc), unde, în perioada 11 – 17 decembrie 2020, poți câștiga un set de cuțite Taste of Home by Sorin Bontea.

Spor la gătit și nu uita să le mulțumești celor care sunt #1 pentru tine cât de des ai ocazia!