Videochatul, un subiect încă neînțeles de către mulți dintre noi. De ce? Pentru că deseori este comparat cu vulgaritatea și tabieturile ce nu definesc o femeie elegantă. În primul rând, trebuie menționat că videochatul ține de ce înțelege fiecare prin erotic și seducție.

În al doilea rând ține și de comunicarea dintre model și solicitant. Fiecare model în parte trebuie să fie dispus să cunoască oameni noi, să experimenteze lucruri inedite și să discute cu aceștia pe diferite subiecte.

Pentru a putea înțelege de ce videochatul este un job așa râvnit, Onixstudio își deschide larg porțile și oferă detalii depre avantajele pe care le au modelele lor. Mai pe scurt, o sedință de videochat se desfășoară ca un video-call obișnuit pe Skype, Facebook. Trebuie menționat tot aici și faptul că este o muncă 100% legală, iar nu totul ține de erotic datorită celor două platforme – adult și non adult.

Independența financiară se poate obține prin intermediul videochatului?

Tot mai râvnită de fiecare, independența financiară este lucrul pe care oricine îl caută la un job. La OnixStudio, independența financiară este primul beneficiu aferent jobului. Pentru că promovează munca cinstită, dedicată, Onixstudio oferă modelelor un salariu extrem de atractiv. Având în vedere că sunt mereu în căutare de colege noi, acestea au posibilitatea de a se convinge singure.

Celelalte avantaje din punct de vedere financiar le prezentăm în cele ce urmează:

  • Salariu cuprins între 700 – 10.000 $ lunar
  • Prime cu ocazia sarbătorilor legale
  • Bonusuri de Crăciun, Paște și zile de naștere
  • Bonus de recomandare în valoare de 200$ – pentru fiecare prietenă adusă
  • Vacanțe plătite integral în locuri exotice din lume

Onix, studio de videochat, este tot mai preferat de către doamne și domnișoare datorită programului flexibil pe care îl pot avea. Astfel se pot ocupa și de activitățile extra precum proiecte individuale, facultate, alt job etc.

Cerințe minimaliste de angajare

Condițiile impuse pentru a obține un loc în cadrul familiei OnixStudio sunt ușor de îndeplinit. În principal, totul ține de voința și determinarea fiecăreia. Dorința de a experimenta lucruri noi și de a cunoaște oameni noi totodată nu trebuie să lipsească.

Cum este și normal, fetele trebuie să aibă peste 18 ani. Mai exact, vârsta lor trebuie să fie cuprinsă între 18 și 35 de ani. Experiența nu reprezintă un avantaj, întreaga echipă va oferi suport și cele mai bune sfaturi pentru ca modelele să se îndrepte spre o carieră de succes pe acest domeniu.

Un avantaj îl constituie cunostințele medii de limba engleză, franceză, germană sau olandeză. Având în vedere că platformele OnixStudio sunt blocate în România, modelele vor comunica cu persoane de alte naționalități. Astfel, cunoașterea unei limbi de circulație internațională este necesară.

Stângăcia nu trebuie să acopere încrederea de sine. Aceasta se va corecta în timp, iar drumul modelelor va fi către un apogeu încă neștiut.

Alte detatii ce privesc progamul de muncă

Dupa cum am enunțat anterior, programul de muncă este unul extrem de flexibil. Există două tipuri de program. Primul este dedicat fetelor ce vor să aibă timp și pentru alte activități extra și este împărțit în:

  • Tura de dimineață – între orele 7:00 – 15:00
  • Tura de după-amiază – între orele 15:00 – 22:00
  • Tura de noapte – între orele 22:00 – 6:00

Al doilea program este dedicat fetelor ce vor să se dedice doar tainelor videochatului și este împărțit în două ture pe zi:

  • Tura de zi – 7:00 – 19:00
  • Tura de noapte – 19:00 – 7:00

Totodată, se dispune de training alături de  persoane cu experiență. Acesta are ca scop grăbirea perioadei de acomodare – timp scurt și mai profitabil. Sedințele de make-up și photo shooting-ul profesional sunt lucrurile de care fiecare model beneficiază. Acestea, dar și jobul, se desfășoară în decoruri elegante, aparte și cu aparatură de ultimă generație pentru o bună calitate a imaginilor și o sonorizare pe măsură.

Avantajele sunt numeroase, iar cele enunțate reprezintă doar o parte din ele. De pe onixstudio.ro se pot obține și mai multe detalii și informații despre tainele videochatului. Chiar în cadrul platformei online se află mereu un operator dispus să răspundă la orice curiozitate.