Poate că nu mulți dintre noi conștientizează acest lucru, însă serviciile de desfundare canal, vidanjare și salubritate prezintă o importanță deosebită pentru orice comunitate. Situațiile în care aceste servicii de vidanjare își dovedesc necesitatea sunt din cele mai diverse și se aplică atât spațiilor urbane, cât și celor rurale.

Sistemele de canalizare urbane sunt indispensabile vieții cotidiene, fapt ce nu poate fi contestat de nimeni. Funcționarea defectoasă a acestora provoacă serioase neplăceri și prezintă chiar riscul de răspândire a bolilor, alături de un disconfort accentuat prezent în cazurile în care o canalizare se înfundă. Dacă rezolvarea acestei situații din perspectivă personală reprezintă o adevărată provocare, lucrurile nu mai stau la fel dacă se apelează la profesioniști în servicii de vidanjare.

Ce servicii poate să ofere o firmă de vidanjare și salubritate?

Lista acestora poate fi destul de extinsă, în condițiile în care respectiva companie ce oferă servicii de vidanjare s-a specializat și pe multiple alte activități ce țin de salubrizare. Cel mai bun exemplu este constituit de societatea DinStef Com din București, care oferă soluții eficiente pentru sanitizarea și igienizarea oricărui spațiu.

Gama de servicii ce pot fi duse la îndeplinire de către această companie include desfundări și curățări de canalizări, stropirea spațiilor verzi, spalarea spațiilor și incintelor betonate, spălarea piscinelor, decolmatări, denisipări, dar și servicii de vidanjare.

De ce sunt importante aceste servicii de vidanjare și salubritate?

Nimeni nu își dorește să trăiască într-un mediu plin de praf, mirosuri neplăcute și condiții de igienă improprii. De asemenea, puțini sunt cei care pot să își asume responsabilitatea salubrizării tuturor spațiilor, mai ales în cadrul unei comunități de dimensiuni mai mari.

Din toate aceste motive, importanța serviciilor de vidanjare nu poate fi contestată. Activitățile desfășurate în mediile urbane implică acumularea deșeurilor și a apelor reziduale, iar în unele cazuri defecțiunile la sistemul de canalizare provoacă un real disconfort. În astfel de situații intervin prompt specialiștii care oferă servicii de vidanjare (și nu numai), pentru a curăța și igieniza orice spațiu.

Chiar și în mediile rurale sau în comunități în care sunt folosite cu preponderență fosele septice se impune curățarea periodică a acestora. Alte misiuni ce pot fi îndeplinite cu succes de o firmă de salubrizare și vidanjare implică de asemenea evacuarea apelor reziduale acumulate în diverse spații și incinte, ori curățarea suprafețelor betonate – inclusiv a piscinelor – pentru un mediu perfect igienizat.

Ce dotări trebuie să aibă o firmă ce oferă servicii de vidanjare?

Secretul succesului într-o astfel de activitate este dat de două elemente vitale: utilajele folosite pentru aceste operațiuni și personalul implicat.

Compania anterior menționată, care își prezintă oferta de servicii și în cadrul website-ului www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro, dispune de ambele elemente ce garantează de fiecare dată lucrări eficiente.

Autoutilitarele societății garantează de fiecare dată eficiență, productivitate și îndeplinire cu brio a oricărei misiuni de vidanjare, curățare a diverselor spații și implicit igienizare perfectă. Parametrii tehnici specifici oferă și fiabilitate în întregul proces, întrucât autoutilitarele marca IVECO de la DinStef Com au o capacitate sporită de stocare a apelor reziduale și oferă posibilitatea spălării cu presiune a diverselor suprafețe ce necesită curățare.

Alături de tehnica modernă folosită stă și personalul bine instruit, care reușește de fiecare dată să aducă la îndeplinire orice obiectiv, indiferent daca este vorba despre servicii de vidanjare, curățirea spațiilor industriale sau comerciale, ori salubrizarea și întreținerea spațiilor rezidențiale.

Cum se calculează costurile serviciilor de vidanjare?

Activitatea societății de vidanjare DinStef Com se desfășoară pe raza Municipiului București și a județului Ilfov, însă serviciile pot fi prestate, la cerere, și în alte județe din țară.

Prețurile practicate în cadrul acestor servicii diferă de la caz la caz, principalii factori ce le determină valoarea fiind complexitatea lucrărilor, distanța până la obiectiv sau frecvența cu care trebuie realizate operațiunile de salubrizare. Conform specialiștilor DinStef Com, „Prețurile practicate sunt adaptate necesităților clienților noștri. În acest fel, oricine poate regăsi soluția rentabilă și optimă, atunci când se impune nevoia de igienizare”.

Având în vedere toate aceste aspecte, devine evidentă importanța serviciilor de vidanjare și salubrizare pentru orice comunitate. La fel de evidentă este și necesitatea existenței unei companii specializate pe asemenea servicii, motiv pentru care specialiștii DinStef Com pot fi contactați de către oricine, prin intermediul următoarelor date:

SC DINSTEF COM SRL

Adresa: Str. Margeanului, Numarul 8, Sector 5, București

Tel:  021.421.07.91

Mobil: 0744.146.589 sau 0731.341.834

E-mail: office@vidanjari-desfundari.ro