Alegerea scaunului de birou potrivit iti poate afecta enorm viata, in sens pozitiv. Gandeste-te doar ca vei petrece cea mai mare parte a zilei “lipit” de scaunul de birou pe care il alegi.

 

S-ar putea sa nu para important, dar alegerea unui scaun de birou gresit poate duce la consecinte daunatoare pentru tine, productivitatea si sanatatea ta.

Alege gresit si vei suferi tot felul de probleme de sanatate, cum ar fi durerile de spate, mai multe zile de concediu medical, eficienta scazuta si asa mai departe.

Nu numai ca este important sa gasesti scaunul de birou potrivit pentru a sta in el in fiecare zi, dar este important si sa-l integrezi intr-o zona care iti permite sa fii cel mai productiv.

 

Conform expertilor, pentru a avea un nivel de productivitate cat mai ridicat, dar si confort maxim, ar trebui sa iti indrepti atentia catre scaune directoriale.

 

Acestea nu sunt simple scaune de birou, ci scaune mult mai complexe, realizate din materiale mult mai bune si cu caracteristici mai bine conturate, fiind astfel perfecte pentru cei care petrec foarte mult timp la birou.

 

Vestea buna este ca exista multe de scaune directoriale ergonomice care urmeaza un design modern. Vestea proasta este ca trebuie sa alegi intre sute de scaune directoriale.

 

In plus fata de evitarea unui numar mare de probleme legate de sanatate, care ar trebui sa fie suficient de relevante, exista mai multe avantaje daca ai un scaun de birou bun, precum un scaun directorial. Cercetarile au aratat ca utilizatorii de scaune directoriale potrivite sunt mai fericiti, dar sunt si mai productivi. Scaunele directoriale ajuta la imbunatatirea mediului de lucru, facandu-l mai sanatos si mai pozitiv.

 

In ceea ce priveste performanta si productivitatea, a avea cel mai bun scaun directorial poate reduce numarul de pauze pe care trebuie sa le faci din cauza incomoditatii. Totusi, trebuie sa faci pauze in mod regulat pentru a evita problemele de sanatate.

 

Daca esti proprietarul unei companii si te intrebi de ce ar trebui sa investesti in alegerea celui mai bun scaun de birou pentru tine, iata cateva alte motive:

 

Crearea unui mediu de birou mai productiv: mobilarea biroului cu scaune directoriale ergonomice va incuraja munca individuala si in echipa mai eficienta. Atat tu, cat si membrii echipei care stau pe un scaun directorial, vor putea sa se concentreze mai usor, fara distrageri din cauza disconfortului.

Incurajarea unei posturi bune: Cand stai pe un scaun de birou care a fost prost conceput, vei sta aplecat si asezat in pozitii incomode, incercand, in cel mai scurt timp, sa gasesti o modalitate de a te simti mai confortabil. Postura proasta  nu numai va contribui la starea de sanatate precara, ci poate afecta si eficienta echipei din birou. Cele mai bune scaune de birou vor incuraja o postura mai buna pentru tine si echipa ta si vor reduce costurile de sanatate.

 

Recompensarea echipei tale: Studiile arata ca 86% dintre cei care lucreaza intr-un birou, timp indelungat, spun ca scaunul de birou ii face sa se simta inconfortabil si peste jumatate isi doresc sa poata utiliza un scaun mai bun.

 

Personalul tau doreste sa se simta confortabil si mai fericit la locul de munca. O modalitate prin care iti poti recompensa personalul si poti arata cat de mult iti apreciezi angajatii este prin a face ceva pentru sanatatea lor. Investitia intr-un scaun de birou bun si confortabil va arata cat de mult te implici in bunastarea angajatilor.

 

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile alegerii unui scaun de birou bun, precum un scaun directorial. Desigur, investitia este puntin mai mare, insa avantajele pe termen lung sunt mult mai importante. Alege intotdeauna un magazin care comercializeaza scaune de calitate, de unde sa poti achizitiona scaune directoriale corespunzatoate necesitatilor tale si ale intregii echipe cu care lucrezi.