Un flipchart online se va dovedi cea mai buna solutie, in special pentru firme. Aceste produse sunt foarte folositoare in sedinte, in primul rand, dar si in alte momente importante, cum ar fi cursurile online sau alte tipuri de intalniri in care oamenii din locuri diferite trebuie sa vada acelasi lucru.

 

 

Un filpchart online potrivit pentru sedinte

La o sedinta, un flipchart online se va dovedi cea mai buna solutie, mai ales in momentul in care participa si persoane din orase diferite, spre exemplu. Atunci cand nu toti participantii se afla in acelasi loc este o problema, pentru ca, daca este folosita o tabla magentica locala sau un flipchart clasic pe stand, cei care privesc prin video nu vor vedea aproape nimic si nu au cum sa inteleaga exact despre ce este vorba.

 

Utilizand un flipchart online, cei prezenti la intalnire vor vedea totul perfect, indiferent daca sunt sau nu in locatia respectiva. Cei aflati in locatie vad fie direct pe flipchart, fie cu ajutorul unui proiector, iar cei care sunt la distanta vad toate informatiile pe monitor.

 

Din acest motiv se recomanda utilizarea unui flipchart online la astfel de sedinte.

 

 

Intalniri de afaceri online

La o intalnire de afaceri online, atunci cand sunt informatii de prezentat pe un flipchart, este bine ca acesta sa fie online. Va fi mult mai simplu si mai profesional. Daca unul dintre participanti isi prezinta oferta pe flipchart-ul din locatie, pe hartie, cu pixul, cel din partea cealalta a camerei va vedea prea putin sau deloc, iar sentimentul general nu este unul foarte placut si nu denota profesionalism. In acest caz, este mai bine sa fie trimise documente si oferte in format online decat o astfel de abordare. In acest caz, exista mai multe sanse ca o afacere sa fie incheiata cu succes.

 

 

Cursurile online

Flipchart-ul este folosit cu precadere la cadrul cursurilor online. In sensul acesta, recomandarea este sa fie folosite cele online, deoarece exista o problema majora atunci cand participantii la curs platesc pentru prezenta lor acolo, insa nu pot beneficia de informatii.

 

In momentul in care cursul este online si implica sedinte sau intrevederi pe web, este important sa se ia in calcul prezenta unui flipchart online, pentru ca feedbackul cursantilor sa fie unul pozitiv.

 

La un curs online este foarte important ca participantii sa fie multumiti pe deplin pentru a recomanda cursul si altor persoane. Fara review-uri pozitive, un curs online nu va beneficia si de alti cursanti doritori sa-l urmeze.

 

Prezenta dispozitivelor de invatare online denota profesionalism si respect fata de munca depusa si de taxele platite, ceea ce este foarte important.

 

In plus, toate informatiile scrise pe un astfel de dispozitiv pot fi pastrate. Hartiile se arunca, in general, sau pot fi supuse unor accidente, cineva le poate rupe din greseala, caz in care concluziile unei sedinte, spre exemplu, se pot pierde pentru totodeauna sau trebuie recuperate din carnetelele si laptopurile celor prezenti, care au notat cate ceva.

Din acest motiv, fiecare firma ar trebui sa foloseasca un flipchart online pentru informatii foarte importante.