De ce sa folosesti o bagheta salvie alba 7 chakre Trandafir pentru echilibrul chakrelor

Te-ai gandit vreodata sa folosesti fumigatia cu salvie? Ce ai spune insa de o bagheta salvie alba 7 chakre Trandafir? Iti garantam ca aceasta te poate ajuta sa readuci echilibrul si bunastarea in propria viata prin stimularea celor 7 chakre. In plus, o astfel de bagheta poate fi folosita pentru o purificare mai profunda.

Fumigatia este o metoda folosita in mod traditional de nativii din America de Nord pentru a purifica locuri, oameni si pentru a marca spiritual anumite evenimente. Salvia alba, este disponibila la e-palosanto.ro, sub forma de betiosare, fiind un produs de calitate, dar si un purificator foarte puternic.

 

Cum se foloseste acesat bagheta? In primul rand, aprinde capatul baghetei. Odata ce bagheta este aprinsa, stinge flacara fluturand batul in aer. Apoi poti efectua dispersarea fumului, folosind o pana sau mana, pentru purificare. Pentru a curata casa,  mergi cu aceste baghete in fiecare camera si misca-te in sensul acelor de ceasornic pana cand te intorci la punctul de plecare. Pentru a purifica o persoana sau un obiect, imprastie fumul de jos in sus, inainte si inapoi. Deschide intotdeauna ferestrele pentru a lasa fumul sa iasa. In mod ideal, utilizeza un recipient de abalon pentru a transporta si a stinge baghetul de salvie. Pentru a stinge baghetul, zdrobeste capatul baghetei in acel recipient sau chiar in pamant.

 

Si totusi, ce sunt chakrele pe care le putem repune in echilibru si cu ajutorul baghetei speciale din salvie alba? Ei bine, am putea spune ca o chakra este intr-un fel un „conductor de energie” in miscare constanta, care filtreaza si transmite frecventele vibrationale intre corpul nostru fizic si univers. Salvia, fiind o planta folosita de mii de ani pentru a favoriza aceasta conexiune a omului cu universul, este perfecta pentru a echilibra chakrele.

 

Cuvantul “chakra” provine din sanscrita si inseamna roata sau disc. Chakrele sunt centre de energie prin care trece energia vietii, numite si Qi in Feng Shui-ul chinezesc sau Prana in India. Campul magnetic al Pamantului este un exemplu excelent al fluxului de energie, care intra in partea de jos, traverseaza discul vertical, iese in partea de sus si coboara lateral spre parti. In corpul uman, energia curge in acelasi fel prin fiecare chakra. Prezente in medicina traditionala indiana cu mai mult de 5.000 de ani in urma, chakrele sunt considerate a fi 88.000 in tot corpul uman! Dar exista in principiu 7 chakre principale, pornind de jos. Chakrele sunt hranite de energia corpului in ansamblu, pe principiul vaselor comunicante.

 

La fel ca in medicina traditionala chineza, medicina indiana numita Ayurveda concepe corpul uman ca un microcosmos in care energia curge prin chakre. De asemenea, in corp sunt cele 5 elemente care interactioneaza: apa, foc, aer, pamant si eter, care determina Dosha. Sanatatea persoanei este rezultatul unui echilibru intre aceste elemente si un flux de energie care “curge” neintrerupt. In schimb, un dezechilibru sau o circulatie deficitara a energiei va afecta sanatatea. Ajutorul pe care il pot aduce baghetele de salvie speciale pentru cele 7 chakre consta in restabilirea fenomenului de autoreglare a corpului si a energiei, pentru a permite acelei persoane sa-si recapete echilibrul natural.

 

Cele 7 chakre sunt:

 

1.Chakra radacinii

 

Situata la baza coloanei vertebrale, prima chakra se numeste Muladhara in sanscrita. Aceasta este de culoare rosie si este construita in primii 7 ani de viata. Capteaza energiile Pamantului pentru a le redistribui in corp, in special in picioare, osul sacral, rinichi si toata structura osoasa. Determinand in instinctele noastre de supravietuire, corespunde ranilor noastre fundamentale, in special cele ale abandonului si respingerii, nascute din separarea de mama.

 

Chakra Sacrala

 

Situata sub buric, a doua chakra se numeste Svadisthana in sanscrita. Aceasta este de culoare portocalie si este construita de la 7 la 14 ani. Energizeaza pelvisul, partea inferioara a spatelui, organele sexuale si intestinele. Determinand impulsurile si dependentele noastre, legatura noastra cu emotiile si placerea, corespunde relatiei cu tatal si acceptarii legii si a autoritatii, pentru a permite apoi construirea propriei noastre autoritati.

 

Chakra solara

 

Situata in partea de sus a stomacului, a treia chakra se numeste Manipura in sanscrita. Aceasta chakra galbena este construita de la 14 la 21 de ani. Interactioneaza cu diafragma, sistemul digestiv si cu muschii. Este sediul emotiilor si al relatiei cu cu ceilalti. Chakra solara permite individului sa-si ia locul in lume pentru a-si radia energia unica.

 

Chakra Inimii

 

Situata in capul pieptului, a patra chakra se numeste Anahata in sanscrita. Aceasta chakra de culoare verde este construita intre 21 si 28 de ani. Influenteaza sistemele circulator si respirator, inima desigur si toracele, dar si sistemul imunitar. Chakra Inimii permite iubirea de sine si relatia cu ceilalti.  Este asezata pe centru si face legatura intre cele trei chakre inferioare si cele trei chakre superioare.

 

Chakra gatului

 

Situata la baza gatului, a cincea chakra se numeste Vishuda in sanscrita. Aceasta este de culoare albastru azur si este construita intre 28 si 35 de ani. Functioneaza pe gat, dar si pe colul uterin, gura, brate si plamanii. Face legatura dintre realitatea personala si lumea exterioara si permite exprimarea individului.

 

Chakra frontala

 

Situata intre cele doua sprancene, a sasea chakra se numeste Ajna in sanscrita. Corespunde celui de-al treilea ochi. Aceasta este de culoare albastru indigo si este construita de la 35 la 42 de ani. Interactioneaza cu fata, ochii, nasul, fruntea si maduva spinarii. Al treilea ochi iti permite sa privesti dincolo de aparente pentru a cunoaste esenta lucrurilor. Deschide constientizarea si intuitia.

 

Chakra Coroanei

 

Situata deasupra craniului, la nivelul fontanelului, cea de-a saptea chakra se numeste Sahasrara in sanscrita. Aceasta chakra de culoare violet este construita de la 42 la 49 de ani. Interactioneaza cu creierul si sistemul nervos central. Ultima chakra este cea care ne conecteaza la sinele nostru interior si la constiinta universala.

 

Pentru ca aceste chakre sa fie in armonie si echilibru, trebuie sa regasesti linistea perfecta si te poti folosi inclusiv de baghetele de salvie de la e-palosanto.com.