Tot mai mult proprietari de case apeleaza servicii de automatizare, in special pentru porti, datorita faptului ca asigura un grad ridicat de protectie si siguranta pentru familiile lor.

In plus, operatiunile de automatizari porti sunt o optiune convenabila si accesibila in domeniul securitatii la domiciliu. Datorita stilurilor si modelelor personale deja existente intr-un spatiu dat, electricieni autorizati ANRE pot realiza un proiect de automatizare a usilor si portilor, astfel incat drumul catre casa ta sa fie deschis prin intermediul unor butoane.

Sentimentul proprietatii si implementarea unui sistem automat de deschidere si inchidere a portilor este insotit de 6 avantaje principale. In randurile care urmeaza este punctat fiecare avantaj in parte recunoscut de catre electricieni autorizati ANRE.

  1. Respect si confidentialitate

Confidentialitatea este importanta pentru orice familie. Optimizarea unei porti deja exsitenta sau automatizarea acesteia, precum si alegerea unei porti de access adecvate pentru proprietatea ta este cea mai buna modalitate de a-ti proteja viata privata si familia.

Cu ajutorul unei porti automate, siguranta este pastrata usor folosind comutatorul unei telecomenzi. Astfel, poti avea control deplin. Vei sti intotdeauna cine iese si intra pe proprietatea ta.

  1. Siguranta

Precum am mentionat anterior, portile automate asigura confortul necesar si permit proprietarilor sa controleze iesirea si intrarea in casa lor. In acest fel, poti avea control asupra sigurantei animalelor de companie si copiilor pentru a evita consecinte grave legate de traficul de autovehicule si alte pericole.

  1. Comoditate

Automatizarea iti ofera confortul de a deschide poarta in orice moment din orice loc din perimetrul casei. Acest lucru este convenabil mai ales in cazul unei ploi abundente sau alte conditii meteo nefavorabile.

In plus, ai mai multe metode de a deschide poarta electrica. Printre aceste metode, sunt incluse: controlul la distanta, cititoarele de cartele, cheie sub forma de placute sau chiar senzori care detecta anumite caracteristici ale masinii pentru deschiderea portilor.

  1. Pastreaza la distanta vehiculele si persoanele neautorizate

Anumiti oameni utilizeaza caile de acces din vecinatate ca modalitate de a scurta drumul, insa folosind o poarta electrica automata nu vei permite oamenilor, vehiculelor sau animalelor din vecinatate si aflate in trecere sa patrunda pe proprietatea ta.

  1. Raport Cost – Beneficii incredibil de avantajos

Automatizarea portii de acces este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor. In anumite cazuri, poti obtine o reducere din partea companiei de asigurare, pe baza protectiei suplimentare pe care ai instalat-o.

In plus, o poarta automatizata sporeste valoarea casei si este apreciata de potentialii cumparatori atunci cand vei scoate casa la vanzare. Doar automatizarea portii poate adauga cel putin 5% la valoarea totala a casei.

  1. Infatisare estetica

O poarta automata este o decoratiune excelenta pentru proprietatea ta. Indiferent daca utilizezi o poarta laterala sau frontala, aspectul casei este intregit de caracteristicile portii automatizate.

In cazul in care vrei sa dezvolti un proiect privat pentru automatizari porti, atunci este important sa apelezi la electricieni autorizati ANRE. Un exemplu al bunelor practici din aceasta industrie, gasesti aici. Electricienii autorizati Electrotehnics.ro lucreaza impreuna cu tine pentru gasirea celor mai bune solutii pentru siguranta ta si a familiei tale.