Un costum la comandă, realizat de un croitor priceput, îți oferă un pachet de avantaje care fac din articolul vestimentar o bijuterie care nu se demodează în timp, ba din contră, devine tot mai prețios cu fiecare purtare, atrăgând invidia celor din jur.

Dacă vrei să ai o apariție fără cusur la evenimente importante din viața ta, un costum trebuie să aibă un loc de cinste în garderoba ta. Ca să faci rost de un costum ai două variante la dispoziție, una rapidă: cumpărând unul din magazin, iar a doua, de durată, comandând un costum după propriile gusturi și exigențe.

Casa de modă Filip Cezar, realizează costume la comanda pentru toți bărbații care vor să fie domni de România. Fără a exagera, designerii și croitorii Filip Cezar, în realizează pe comandă un costum demn de un star de cinema.

Trebuie să ai doar puțină răbdare, circa 14 zile, timp în care vii la trei – patru probe, pentru ca totul să fie perfect.

Fie că este vorba de o seară specială sau de o întâlnire importantă cu oameni de afaceri, nu există nici un grad de comparație între a purta un costum făcut la comandă după tiparul și personalitatea ta, și un costum gata făcut – Ready to Wear.

Realizarea unui costum la comanda este o artă ce implică participarea activă a clientului. Costumele realizate nu sunt făcute doar pentru “a da bine pe corp”, ci și pentru a reflecta personalitatea și stilul tău de viață.

Designerii Filip cezar iau în considerare toate cazurile în care îmbrăcămintea va fi purtată și în ce scopuri, și se asigură că vestimentația creată se potrivește atât stilului tău de viață, cât și trăsăturilor tale.

Odată trecut pragul atelierului Filip Cezar, te vei convinge singur de calitatea serviciilor și de seriozitatea maestrului croitor. Acesta nu folosește niciodată “trucuri” și nu lăsă loc de “scurtături” pentru a finaliza o lucrare la data obiectivului stabilit.

Clientul este implicat constant în procesul de creație, acesta regăsindu-se în alegerea materialului, a modelului, cât și a detaliilor, numai și numai cu ajutorul consilierilor Filip Cezar.

Realizarea primului costum necesită trei sau patru probe intermediare, în fiecare etapă făcându-se ajustări pentru a se asigura că produsul final este unul ce poate satisface cele mai înalte standarde, ale celor mai mari critici de modă. Atingerea obiectivului este întotdeauna aceeași. Perfecțiunea.

Costumele Filip Cezar reprezintă combinația perfectă de elemente exclusive, regăsite în tesătură, manoperă și accesorii, fuzionând în cele din urmă într-un singur element. Acesta este rezultatul pasiunii pentru minunatele creații, rezultatul artei, și nu în ultimul rând, a tradiției vechiilor școli de croitorie, lipsite de orice “exces” neconvențional, ferm stabilite pe plan internațional ca și modele de clasă și stil.

Faima costumelor la comandă marca Filip Cezar s-a dus în toată țara, astfel că vedete precum Cătălin Măruță, Pepe sau Andrei Andrei, poartă în prezent, la evenimente mondene, astfel de costume la comandă.