Stiai ca poti sa iti prepari singur acasa lichidul pentru tigara electronica? Este cea mai eficienta metoda prin care poti obtine lichide pe gustul tau. Un lichid diy pentru tigari electronice se prepara avand la baza doua ingrediente principale, si anume o baza VG sau PG  (sau o combinatie intre cele doua) si o aroma. Este destul de simplu. Urmand recomandarile producatorilor si ale specialistilor, obtii lichidele diy preferate din confortul propriei locuinte.

Baza VG sau PG gasesti la orice magazin de tigari electronice. PG este forma abreviata a propilen glicolului, baza care evidientiaza aroma unui lichid, care are un gust mai intens si care produce mai putin abur. VG provine de la glicerina vegtetala, baza care produce mai multi vapori, dar nu ofera aromei o intensitate atat de puternica.

Pentru a-ti prepara singur lichidele pentru tigara electronica va trebui sa ti cont de indicatiile producatorului aromei. In functie de preferintele tale si aceste indicatii vei obtine un lichid potrivit nevoilor tale. Nicotina se adauga in cantitatea dorita. Spre exemplu, daca esti un fumator experimentat poti adauga nicotina in concentratie de 20 mg/ml. In cazul in care esti incepator, poti opta pentru nicotina intr-o concentratie mai slaba.

Daca folosesti o baza PG, perioada de maturare a lichidelor este destul de scurta, deoarece propilen glicolul este cunoscut ca fiind purtatorul aromei. In schimb, daca folosesti o baza VG, timpul de maturare va fi mai lung, depinzand in cea mai mare parte de aroma aleasa. Aromele complexe au nevoie de cateva saptamani (de exemplu aromele de deserturi) pentru maturare.

Mai trebuie sa stii ca la proportiile de propilen glicol sau de glicerina vegetala dintr-un lichid, trebuie luate in calcul si indicatiile producatorului tigarii electronice. Daca nu se tine cont de aceste recomandari pot interveni mai multe probleme, precum alimentarea necorespunzatoare, scurgeri ale lichidului sau chiar iritatii si disconfort la nivelul muscoasei.

Unde gasesti lichide homemade pentru tigari electronice?

Intr-un magazin de tigari electronice gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti prepara singur lichidele. La Voore, magazinul online specializat in comercializarea produselor de acest tip, gasesti baze VG si PG in proportii diferite, pentru a avea posibilitatea de a alege exat ceea ce cauti. De asemenea, gasesti arome foarte concentrate, incepand de la cele mai simple, precum cele de vanilie, mango, capsune sau alte fructe, pana la cele mai complexe, combinatii de fructe, diverse arome de prajituri ori cocktailuri, dar si diverse arome interpretate ale celor mai consacrate marci de bauturi.

Pe langa o varietate de baze si arome, mai gasesti nicotina, in concentratii si cantitati multiple, si recipiente simple sau gradate in care poti pastra lichidele homemade Voore. In ceea ce priveste tigarile electronice, ai posibilitatea de a opta fie pentru kituri destinate incepatorilor, fie pentru cei cu experienta in vaping.

Este mult mai usor sa achizitionezi online lichide pentru tigari electronice deoarece dispui de o gama mult mai variata de produse, dar si de informatii despre fiecare produs in parte (atat informatii si recomandari din partea producatorilor, cat si din partea specialistilor).